Back to sXool με 30 παιδικά smartwatches για τους μικρούς μας φίλους, 20 δωροεπιταγές Cosmossport αξίας 100€ η κάθε μια και 1 πακέτο οικιακών συσκευών για το νέο φοιτητικό σας σπίτι

 

Και φέτος, τα super markets Χαλκιαδάκης, βρίσκονται δίπλα στους μικρούς τους φίλους, αλλά και στο πλευρό των γονιών τους, με δώρα που ενθουσιάζουν, αλλά και μεγάλη ποικιλία και προσφορές σε σχολικά και σνακ για μια υγιεινή διατροφή.

Η μεγάλη Κρητική εταιρεία, βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά στο πλευρό γονιών και μαθητών, προσφέροντας 30 παιδικά smartwatches, 20 δωροεπιταγές για αγορές αθλητικών ειδών από τα Cosmossports και ένα ολοκληρωμένο πακέτο οικιακών συσκευών και ηλεκτρικών μικροσυσκευών, έπειτα από κλήρωση. Αξίζει να τονιστεί ότι στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε., τα 25 από τα 50 συνολικά δώρα θα δοθούν με κλήρωση αποκλειστικά σε πολύτεκνες οικογένειες. Η συμμετοχή στην κλήρωση είναι πολύ απλή: Με κάθε αγορά προϊόντων των φυλλαδίων Χαλκιαδάκης με την xtra card ως και 26/9/22, ο καταναλωτής κερδίζει μια συμμετοχή, σε αναλογία 1 € = 1 συμμετοχή.

Οι εκπλήξεις όμως στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης δεν σταματάνε εδώ. Γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες των μικρών μαθητών αλλά και των γονιών, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης γέμισαν τα ράφια τους με μια μεγάλη, μοντέρνα ποικιλία σε σχολικά είδη. Τσάντες από μόλις 4,90€, τετράδια, κασετίνες, μαρκαδόροι, στυλό, μολύβια, παγουρίνο, τάπερ, ισοθερμικά τσαντάκια φαγητού, θερμός, όλα όσα μετατρέπουν τη σχολική καθημερινότητα σε μια ευχάριστη και απολαυστική διαδικασία, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας και ατομικής προστασίας για κάθε παιδί!

Επιπλέον, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης οι γονείς βρίσκουν προτάσεις για το σχολικό γεύμα των παιδιών τους. Βρίσκουν το «Snack to sXool»! Έξυπνες και νόστιμες ιδέες για κολατσιό που προσφέρει στα παιδιά ενέργεια, απόλαυση αλλά και υψηλή θρεπτική αξία σε κάθε μπουκιά, με λαχταριστά γεύματα που μπορούν εύκολα και γρήγορα να φτιαχτούν σε κάθε σπίτι με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Δείτε εδώ όλες τις προτάσεις μας:  https://www.xalkiadakis.gr/el/sintages

Δίπλα σε κάθε μαθητή που μας έχει ανάγκη με… μια τσάντα γεμάτη χαρά!

Και φυσικά, όπως κάθε χρόνο, προσφέρουμε σχολικά είδη και είμαστε δίπλα σε πολύτεκνες οικογένειες και κοινωνικές δομές της Κρήτης. Συγκεκριμένα, θα στηρίξουμε με σχολικά είδη, ανάμεσα σε άλλες δομές, και τις παρακάτω:

  • Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΟΛΕΊΟ ΧΑΝΙΩΝ
  • ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ “ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ’’
  • ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ – ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Επιπλέον, δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες μας που θέλουν και αυτοί να συμβάλουν προσφέροντας σχολικά είδη,να τα τοποθετούν στα ειδικά διαμορφωμένα καρότσια που θα βρουν σε επιλεγμένα καταστήματα μας σε όλες τις πόλεις της Κρήτης.Φέτος για πρώτη φορά συγκεντρώνουμε και βιβλία για παιδιά έως 12 ετών ώστε να ενισχύσουμε τις βιβλιοθήκες σχολείων της Κρήτης.

Χαρίστε πολλά χαμόγελα στα παιδιά με σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους και ό,τι άλλο επιθυμείτε, καινούρια ή σε πολύ καλή κατάσταση!

Μπορείτε να αφήσετε τα σχολικά σας είδη στα παρακάτω καταστήματα S/Μ Χαλκιαδάκης

📍Ηράκλειο:
•Μαυσώλου και Ηροδότου, Ν. Αλικαρνασσός
•Ισαύρων και Σοφ. Βενιζέλου
•Κρασαδάκη, Κασομούλη, Δελαπόρτα, Άγιος Ιωάννης

  • Λεβήνου και Θερίσσου
  • Εμμ. Μπαντουβά & Ξυλούρη

📍Χανιά:
•Κουνουπιδιανά
•Λ. Καραμανλή, Κουμπέ

📍Ιεράπετρα:Παπαγεωργίου – Κωστούλα Ανδριανού

📍Σητεία:Κολωνέλο

📍Μοίρες:Καπαριανά

📍Νεάπολη : Θεοτοκοπούλου

📍Ρέθυμνο: Ελευθερίας Πορταλιου 1

 

 

Για όλα τα παραπάνω και αυτή τη σχολική χρονιά τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης αποτελούν την πρώτη επιλογή. Και παίρνουν άριστα!

Tip: Μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές και τα προϊόντα των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης και να επιλέξετε ό,τι επιθυμείτε, από το eshop Χαλκιαδάκης, ακολουθώντας το σύνδεσμο:  https://bit.ly/3mWPN9Q