Οι ΆΝΥΑ είναι ένα ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα δύο φίλων, που αποφάσισαν να γράψουν τη μουσική τους εξ αποστάσεως με 10,800 μίλια να τους χωρίζουν μεταξύ Θεσσαλονίκης και Λος Άντζελες.

Μόλις κυκλοφόρησαν το μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους με τίτλο “Όπου Πας” από τον δίσκο “Αποτύπωμα”. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο τραγουδιστής τους συγκροτήματος, Θωμάς Βλιαγκόφτης και η ηθοποιός Δάφνη Κιουρκτσόγλου.

Τα γυρίσματα έγιναν στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική με διευθυντή φωτογραφίας τον Θεόδωρο Τζάρτο και σκηνοθέτη το Λάζαρο Θεοδωρακόπουλο. Για τις ανάγκες του βίντεο, το συγκρότημα ξαναηχογράφησε μέρος του τραγουδιού για να ενισχύσει το κινηματογραφικό αποτέλεσμα.

Το μοντάζ ανέλαβε ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Νάσος Γκατζούλης (Tim of the Jungle) και το color correction έγινε από τον Fangso Liu (Do it Yourself).