Στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Olympic «Ερωτόκριτος» ξεκίνησαν οι διεργασίες της Σχολής το απόγευμα της Τετάρτης, παρουσία του πρόεδρου της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργου Σταράκη. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΕΠΟ Τέλης Μπατάκης καλωσόρισε τους Υποψήφιους προπονητές και τους έδωσε σαφέστατες οδηγίες για το τι περιμένει από αυτούς και πιο είναι το πλαίσιο της παρακολούθησης της σχολής.

Η 64η Σχολή Προπονητών Uefa Β’ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου με τα μαθήματα να είναι προγραμματισμένα σε καθημερινή βάση. Το πρωί τα μαθήματα θα γίνονται στο Δημοτικό γήπεδο της Σοχώρας από 08.30-13.00, που αφορούν το πρακτικό μέρος, ενώ το απόγευμα τα μαθήματα της Σχολής (θεωρητικό μέρος) θα ξεκινούν στις 16.00 και θα ολοκληρώνονται στις 20.00.
Στη σχολή θα διδάξουν εκτός από του Τεχνικού Διευθυντή Ε.Π.Ο κου Τέλη Μπατάκη ο οποίος θα είναι στην πόλη μας στις 03/01/2012 οι κ.κ. Μιχάλης Μητροτιάσιος, Στράτος Βουτσακέλης, Άγγελος Καρανούδης, οι καθηγητές Πανεπιστημίου κ.κ. Γεώργιος Δογάνης, Αθανάσιος Ζάκας, Ξανθή Κωνσταντινίδου.

Για τους τραυματισμούς θα μιλήσει ο ορθοπεδικός κος Αντώνης Παπουτσιδάκης ενώ θα υπάρχει διατροφολόγος καθώς και εκπαιδευτής διαιτησίας Α’ κατηγορίας.
Στην σημερινή πρώτη ημέρα, το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργος Σταράκης, ο οποίος με την σειρά του καλωσόρισε τους Υποψήφιους προπονητές, ευχόμενος καλή επιτυχία σε όλους.
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ