Ο τραγουδιστής και ράπερ από το San Francisco 24kGoldn ενώνει τις δυνάμεις του με τον ράπερ DaBaby για το νέο του single “Coco” που μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records και την Sony Music. Το νέο τραγούδι επιδεικνύει για ακόμα μία φορά την ικανότητα του 24kGoldn να δημιουργεί hits συνδυάζοντας στοιχεία από διαφορετικά είδη μουσικής όπως η Pop, η R&B, η Trap και άλλα. Δείτε το νέο visualizer εδώ.

Αφού πέρασε 5 εβδομάδες στο Νο.1 του Billboard Hot 100 (αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Νο.2) και αφού έσπασε το ρεκόρ στο Pop radio σημειώνοντας τα περισσότερα spins μέσα σε μία εβδομάδα με το single του “Mood”, πραγματοποίησε μία σειρά live εμφανίσεων παρουσιάζοντας το mega smash hit του στα 2020 American Music Awards, στο Jimmy Kimmel Live! και το The Ellen DeGeneres Show. Επίσης το διπλά πλατινένιο “Mood”, έχει καταφέρει Χρυσές και Πλατινένιες πωλήσεις σε ακόμα 20 χώρες παγκοσμίως και συνεχίζει να μαγεύει με πάνω από 900 εκατομμύρια streams μέχρι στιγμής.

Ο 24kGoldn αυτή την στιγμή δουλεύει πάνω στο debut album του, “El Dorado”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.