Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου στοχεύοντας σε μια ακόμα πιο λαμπερή εορταστική περίοδο για την πόλη μας, αλλά και στη δημιουργία μιας μαγικής διαδρομής στην αγορά, εμπλουτίζει το πρόγραμμα, του «εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» που φέτος διοργανώνεται για 16η χρονιά.

Συγχρόνως ανταποκρινόμενος  στην πρόταση της ΚΕΔΗΡ – Δήμος Ρεθύμνης, συμμετέχει και υποστηρίζει τις δράσεις της «Παιχνιδοχώρας  –  Το Εργαστήρι Αι Βασίλη» που προγραμματίζεται για την περίοδο από 17 Δεκεμβρίου μέχρι 3 Ιανουαρίου, στην πλατεία Μικρασιατών στην καρδιά του Ιστορικού Κέντρου.
Φροντίζοντας, οι έμποροι, οι καταναλωτές αλλά και οι μικροί μας φίλοι να ζήσουν το πνεύμα των εορτών αλλά και να στηριχθεί η τοπική μας αγορά, ήδη ξεκίνησε ο στολισμός των εμπορικών δρόμων της Παλιάς Πόλης. 

Οι ίδιοι οι έμποροι με τη βοήθεια του Εμπορικού Συλλόγου, φώτισαν τους περισσότερους δρόμους του Ιστορικού Κέντρου του Ρεθύμνου, με στόχο την 4η Δεκεμβρίου εορτή της πολιούχου της πόλης, Αγίας Βαρβάρας, να είναι όλοι στολισμένοι.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
Ο διαγωνισμός αφορά τον καθιερωμένο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ».
Η διαδικασία για την συμμετοχή στο διαγωνισμό αυτό είναι η ακόλουθη:  

Έως τις  11 Δεκεμβρίου οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail του Εμπορικού Συλλόγου esreth@yahoo.gr γράφοντας την Επωνυμία του καταστήματος, την διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας και επισυνάπτοντας δύο φωτογραφίες της στολισμένης βιτρίνας τους.
Στη συνέχει από 13 έως 20 Δεκεμβρίου, θα υπάρχει η δυνατότητα για όλο τον κόσμο να ψηφίσει την βιτρίνα της αρεσκείας του, κάνοντας like στην αντίστοιχη φωτογραφία στο Facebook στη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου.
Στις 22 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν οι τρείς νικήτριες βιτρίνες για το 2017, σε όλα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, καθώς επίσης και στη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου στο Facebook.

Στην συνέχεια η βράβευση  των τριών νικητών θα γίνει 3 Ιανουαρίου 2018 ημέρα λήξης των εορταστικών δράσεων στην «ΠΑΙΧΝΙΔΟΧΩΡΑ» με τον κεντρικό παρουσιαστής λήξης Χρήστο Φερεντίνο.

Τέλος είναι σημαντικό να τονιστεί ότι κάθε χρόνο, με τη χρηματοδότηση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης τη βοήθεια του Δήμου Ρεθύμνης και την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου, ο Εμπορικός Σύλλογος δημιουργεί το ανάλογο κλίμα ώστε μικροί και μεγάλοι να ζήσουν και να απολαύσουν όλη την εορταστική περίοδο.
 
Για τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνης,
Ο Πρόεδρος                                                                       Η Γ. Γραμματέας
Γεώργιος Πολιουδάκης                                                       Μαρίλυ Αγγελιδάκη