Το Σάββατο το βράδυ 28 Ιανουαρίου, ο Γαλανόλευκος Φάρος διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα του ανοίγοντας ταυτόχρονα την ατζέντα της αγαπημένης μας Εθνικής για το 2012. Έναν μήνα πριν από τη μοναδική εμφάνιση των διεθνών μας εντός συνόρων, στο Παγκρήτιο στις 29 Φεβρουαρίου όπου θα φιλοξενήσουν την Εθνική ομάδα του Βελγίου, οι φίλοι της Εθνικής θα έχουν την ευκαιρία, να δουν από κοντά τα στελέχη της Γαλανόλευκης, τα οποία την οδήγησαν πρώτη και αήττητη στο ραντεβού των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Η Εθνική δηλώνει παρούσα σε τρίτο διαδοχικό EURO, και ευελπιστεί να μας δώσει χαρά για μια ακόμη φορά με το Γαλανόλευκο Φάρο, να ετοιμάζεται πυρετωδώς για την καλύτερη παρουσία των φίλων της Εθνικής στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» στα Χανιά και θα αρχίσει με την τελετή βράβευσης. Η τελετή φέτος έχει την ονομασία του χορηγού της εκδήλωσης Ο.Π.Α.Π και ονομάζεται «Βραβεία ΟΠΑΠ» και αποδίδονται σε πρόσωπα, που βοήθησαν στην πανηγυρική πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στο EURO 2012. Το νέο ΔΣ του ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ, που προέκυψε, μετά τις αρχαιρεσίες του Δεκεμβρίου αποφάσισε ομόφωνα να προσκληθούν, και να τιμηθούν οι κ.κ. Σοφοκλής Πιλάβιος (Πρόεδρος Ε.Π.Ο), Φερνάντο Σάντος (Ομοσπονδιακός Προπονητής), Τάκης Φύσσας (Τεχνικός Διευθυντής), Σωτήρης Νίνης (Διεθνής Ποδοσφαιριστής), Μιχάλης Τσαπίδης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ε.Π.Ο), Γιώργος Σπανουδάκης (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Π.Α.Π Α.Ε), Σωτήρης Σπανίδης (Διευθυντής Marketing Ο.Π.Α.Π Α.Ε), Νίκος Αναστόπουλος (Προπονητής Ο.Φ.Η – 1ος σκόρερ Εθνικής), Νίκος Μαχλάς (Παλαίμαχος διεθνής με το γκολ του οποίου η Εθνική προκρίθηκε στα τελικά του ΠΚ 1994), και την AMSTEL για την πολύχρονη στήριξη στην Εθνική Ομάδα και στον Γαλανόλευκο Φάρο.

Επίσης θα υπάρξουν και δυο ειδικές βραβεύσεις. Στον σπουδαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος το 2003 συνέθεσε τον ύμνο της Εθνικής, ο οποίος πρωτοακούστηκε στη νίκη πρόκριση 1-0 επί της Βόρειας Ιρλανδίας, στο δρόμο για το θρυλικό EURO 2004. Και η δεύτερη αφορά ένα ακόμα άνθρωπο της μουσικής. Το γνωστό καλλιτέχνη και φίλο του ποδοσφαίρου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, για την αφοσίωση και αγάπη του προς την Εθνική Ομάδα, καθώς τα τελευταία επτά χρόνια παρακολουθεί ανελλιπώς, όλα τα παιχνίδια της Εθνικής σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Το Σάββατο το βράδυ η καρδιά της Εθνικής θα χτυπά στα Χανιά για την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου την ομάδα της καρδιάς μας, την ομάδα όλων των Ελλήνων.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΧΟΜΠΗΣ