To “High Off Life”, το νέο σόλο album του γνωστού trap star, Future, κατακτά την κορυφή του Billboard 200 albums chart, πουλώντας την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του 153,000 αντίτυπα. Αυτός είναι ο 6ος σόλο δίσκος του καλλιτέχνη που φτάνει στην κορυφή του συγκεκριμένου chart (7ος συνολικά) αλλά και η δισκογραφική δουλειά με τις περισσότερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της, για τον Future.

Έχοντας γίνει ήδη Χρυσό με την κυκλοφορία του, χάρη στην επιτυχία της πλατινένιας συνεργασίας με τον Drake “Life Is Good” που συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο, το “High Off Life” συνεχίζει την ανοδική πορεία του Future με 12 από τα τραγούδια του να βρίσκονται ήδη στο Billboard Hot 100. Ο καλλιτέχνης πλέον μετράει συνολικά 110 tracks που έχουν εισέλθει στο Hot 100 ξεπερνώντας έτσι το ρεκόρ του Jay-Z που μετράει 107 και του Elvis Presley και της Nicki Minaj που μετράνε 109.

Νέα δεκαετία, ανανεωμένη ενέργεια.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας πριν από την κυκλοφορία του album, o Future τράβηξε την προσοχή των fans του με μία αναπάντεχη σειρά αποκαλύψεων, όπως αυτή του εξωφύλλου του δίσκου, του track list αλλά και μίας μυστηριώδης ιστοσελίδας που οδηγούσε σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι θησαυρού.

Η ικανότητα του Future να τραβάει τα βλέμματα με κάθε του κίνηση επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά καθώς το 6οσυνεχόμενο Billboard 200 No1 album του τον φέρνει δίπλα στο ρεκόρ της Beyonce για τέταρτη φορά.

To “High Off Life” κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.