Μαθήματα υποκριτικής για αρχάριους, εκκολαπτόμενους ηθοποιούς και ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν την υποκριτική τέχνη από το Εργαστήρι που δημιούργησε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και στο Ρέθυμνο!

Ο ίδιος αγαπάει την υποκριτική και το θέατρο, κινητήριά δύναμή του αυτή η αγάπη η οποία και τον ώθησε να φτιάξει έναν ιδιαίτερο χώρο και να εμπνευστεί την όμορφη αυτή ιδέα του χώρου συνάντησης ατόμων με αγάπη και όρεξη για την υποκριτική και το θέατρο.

Νέος ταλαντούχος ηθοποιός, ευρύτερα γνωστός από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Ευτυχισμένοι Μαζί», ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, δημιούργησε το πρώτο του Εργαστήρι υποκριτικής στη Ρόδο με τμήματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, και τώρα πλέον και στο Ρέθυμνο.

Τα μαθήματα είναι εβδομαδιαία για αρχάριους, εκκολαπτόμενους ηθοποιούς και ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν τη μαγεία της υποκριτικής τέχνης.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από το Θεατρικό Εργαστήρι «Αγιούτο», και τώρα πλέον και στο Ρέθυμνο «monitor» (Βερνάδου 21-23) με ένα δίωρο θεατρικό παιχνίδι για τα παιδιά κάθε Τρίτη & 3ωρα μαθήματα υποκριτικής για τους ενήλικες κάθε Δευτέρα.

Τα μαθήματα θα πλαισιώνονται ενίοτε κι από σεμινάρια υποκριτικής με γνωστούς και διακεκριμένους ηθοποιούς!

Το πρώτο μάθημα θα γίνει από τον Γιώργο Χρανιώτη με το «Υποκριτικό Ρίσκο» τη Δευτέρα 14 Γενάρη.

Ακούστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το «Αγιούτο» από την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Πέτρος Μπουσουκλόπουλος στον «Ήχος Fm 94.2' και την εκπομπή «Morado».

Ακούστε παρακάτω την αποκλειστική συνέντευξη του Πέτρου μπουσουλόπουλου στον «Ήχος Fm 94.2», όπου ανακοίνωσε την έναρξη του εργαστηρίου.

πηγές:
κείμενο: neakriti.gr
φωτογραφίες