ΑΚΡΟΑΣΗ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς, άντρες και γυναίκες 23-40 ετών, απόφοιτους δραματικών σχολών ή των Τμημάτων Θεάτρου του ΑΠΘ και του Ναυπλίου, για την κάλυψη των αναγκών της χειμερινής παραγωγής «Γιοι και κόρες», σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού, που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο 2020.

Οι υποψήφιοι είναι απαραίτητο να έχουν ευχέρεια στην κίνηση, το τραγούδι και τον αυτοσχεδιασμό, καθώς και στο να αφηγούνται ιστορίες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με δυο πρόσφατες φωτογραφίες (πρόσωπο και ολόσωμη) στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕΚ (Νικ. Φωκά 5, 73132 Χανιά, ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dipethek@cha.forthnet.gr), μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στις 12.00.

Θα ακολουθήσει επιλογή μέσω των βιογραφικών και θα ενημερωθούν άμεσα οι συμμετέχοντες με επιπλέον λεπτομέρειες και οδηγίες για την ακρόαση που   θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στην αίθουσα δοκιμών του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης (Νικ. Φωκά 5, Χανιά) από το σκηνοθέτη, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019. Οι δοκιμές θα αρχίσουν περί τα μέσα Ιανουαρίου 2020.