Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας «Ανάβαση Μελιδονίου» για 5η χρονιά με διοργανωτή τον ΠΑΣ Ρεθύμνου «Άτλας» και την ΤΕΠΚ. Η «Ανάβαση Μελιδονίου» θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής 22 Ιανουαρίου, με εκκίνηση το Δημαρχείο Ρεθύμνου.

Η διαδρομή του αγώνα είναι η εξής: Δημαρχείο Ρεθύμνου – Νέα εθνική οδός προς Ηράκλειο –στροφή προς Πέραμα, Μελιδόνι. (35χλμ.) Συνολικά υπάρχουν 9 κατηγορίες που θα συμμετέχουν στον αγώνα απόστασης 35 χιλιομέτρων. Πιο συγκεκριμένα οι κατηγορίες που θα συμμετέχουν στην «Ανάβαση Μελιδονίου» είναι οι εξής: Ανδρών, Εφήβων, Μάστερς A, Μάστερς Β, Μάστερς Γ, Γυναικών, Παίδων, Κορασίδων και Όπεν.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν σταλθεί μέχρι τις 20.01.2012, ώρα 15.00 στο Φαξ: 2831056698 ή στο e-mail pasrethymno@yahoo.gr. Παρακαλείται να δηλωθούν οι αριθμοί των εγκύρων  δελτίων. Όποιοι δεν έχουν δελτίο για το 2012, πρέπει να συμπληρώσουν τη βεβαίωση και να την καταθέσουν στη γραμματεία μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
Στον αγώνα κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών. Οι αθλητές – τριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη, ο ΠΑΣ Ρεθύμνου δεν φέρει καμία ευθύνη για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα, ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κ.λ.π.
Βραβεύονται οι έξι πρώτοι ανά κατηγορία, ο πρώτος με κύπελλο, μετάλλιο, δίπλωμα, ο δεύτερος και τρίτος με μετάλλιο και δίπλωμα και ο τέταρτος, πέμπτος, έκτος  με δίπλωμα. Θέλουμε να τονίσουμε ότι η βαθμολογία δε θα μετρήσει επίσημα επειδή τα περισσότερα δελτία για το 2012 δεν έχουν εκδοθεί ακόμα.
Πληροφορίες:  Βέρνερ, Άξελ τηλ. 69948231066,  Ταμπακάκης Νικόλαος τηλ.6974953942.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ