Κατασχέθηκαν πιστόλι, γεμιστήρας, κυνηγητικό όπλο, φυσίγγια,  δενδρύλλια κάνναβης και περισσότερα από 27 γραμμάρια κάνναβης

 

Συνελήφθη, χθές (31.10.2019) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθές (31.10.2019) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 48χρονου και σε περιβάλλοντα χώρο αυτής.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά   δενδρύλλιο κάνναβης, πιστόλι με τον γεμιστήρα του, τρείς (3) θήκες πιστολιού, μία εξάρτηση με θήκη γεμιστήρα, κυνηγετικό όπλο, 59 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, μαχαίρι και 28,2 γραμμάρια κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα σε από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε θερμοκήπιο ιδιοκτησίας του 48χρονου όπου βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 40cm στο στάδιο της ανάπτυξης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.