Βρέθηκαν και κατασχεθήκαν εννέα (9) δενδρύλλια κάνναβης, τέσσερα (4) κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια

Συνελήφθη σήμερα (03.06.2020) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηράκλειου και του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα (03.06.2020) το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες και ποιμνιοστάσια που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, 9 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε επιμελώς (ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης) , 4 κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.