Με  τον Μάνο Παπαδάκη  συνεχίζονται τα ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019 από τον Δήμο Βιάννου ο οποίος κάνει «Γύρα» στον όμορφο παραλιακό οικισμό   Τέρτσα  την Παρασκευή 19/07/2019    με  ώρα  έναρξης 22:00 το βράδυ, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Συκολόγου .

Ο Μάνος Παπαδάκης, ακολουθώντας τα βήματα των παλιών τροβαδούρων και τραγουδοποιών, εκπληρώνει ένα από τα παιδικά του όνειρα!

Φορτώνει μαζί με τους μουσικούς του το βανάκι του, με τραγούδια, όνειρα, ενισχυτές, φώτα, καλώδια, και γυρνάει τον Δήμο Βιάννου και  με τις εμφανίσεις του υπόσχεται αξέχαστες μουσικές βραδιές για το φετινό καλοκαίρι !

Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με το «Τhe magic bus tour 2015-2017», με το οποίο γύρισε όλη τη χώρα (Αθήνα, εμφανίσεις στο μόνιμο πια στέκι του «Σταυρός του Νότου», Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Ρόδος, Χάλκη, Νεμέα, Άργος, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιος Νικόλαος, Σητεία κ.α.), συνεχίζει να κάνει μια μεγαλύτερη «Γύρα» με νέα τραγούδια και ακόμα περισσότερη διάθεση! Στις αποσκευές του έχει τραγούδια από τις τρεις δισκογραφικές δουλειές του, από τις συνεργασίες του με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας με τα οποία και έχει συνεργαστεί, από το μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, έως και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Χρήστο Θηβαίο, τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Βασίλη Καζούλη, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Γιάννη Χαρούλη, τον Γιάννη Γιοκαρίνη, τα «Υπόγεια Ρεύματα», τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τους «Χαΐνηδες», τον Στέλιο Μπικάκη, τον Λάκη Παπαδόπουλο κ.ά.

Παίζουν οι Γιάννης Κοντάκης (ηλεκτρικό μπάσο), Νικόλας Χριστόπουλος (τύμπανα), Παναγιώτης Μαυράκης (ηλεκτρική κιθάρα), Μάνος Παπαδάκης  (ακουστική κιθάρα ).

Η Είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.