Οι BTS διαθέτουν ανεξάντλητη επίδραση στα κοινωνικά δίκτυα.

Το περιοδικό «TIME» δημοσίευσε την ετήσια λίστα με τα 25 πρόσωπα που έχουν καταφέρει να ασκήσουν τη μεγαλύτερη επιρροή μέσω του διαδικτύου.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το «TIME» εξέτασε την παγκόσμια επίδραση διαφόρων προσωπικοτήτων στα κοινωνικά δίκτυα και τη δυνατότητά τους να στέκονται αφορμή για τη δημιουργία ειδήσεων.

Η λίστα που προέκυψε περιέχει 25 ονόματα από ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως η πολιτική ο ακτιβισμός το διαδίκτυο, η δημοσιογραφία και η μουσική.

Οι BTS εξασφάλισαν μία θέση στον κατάλογο χάρη στην απίστευτη στήριξη που λαμβάνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα εκατομμύρια των θαυμαστών του σε ολόκληρο τον πλανήτη, τους «ARMY».

Το «TIME» τονίζει ότι οι οπαδοί του K-pop συγκροτήματος συνέβαλαν καθοριστικά ώστε οι BTS να κερδίσουν για τρεις συνεχόμενες χρονιές (2017, 2018, 2019) το βραβείο «Top Social Artist» στα Billboard Music Awards.

Οι RM, J-Hope, Suga, Jung Kook, Jimin, Jin και V πραγματοποίησαν μία σειρά εντυπωσιακών επιδόσεων την τελευταία χρονιά.

Το boy band κατέκτησε με τρία διαφορετικά άλμπουμ τρεις φορές την πρώτη θέση στο αμερικανικό «Billboard 200» σε διάστημα μικρότερο των 12 μηνών, ενώ το video clip για τη συνεργασία τους με το Halsey στο τραγούδι «Boy With Luv» σημείωσε το καλύτερο ντεμπούτο όλων των εποχών στο YouTube, καταγράφοντας πάνω από 75 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες 24 ώρες της κυκλοφορίας του.

 

πηγή: hit-channel.com