Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από όλα τα άλλα… Μπορεί να μην εμπεριείχε το άγχος και την αγωνία για την κατάκτηση των βαθμών, όμως σίγουρα το κίνητρο για τη νίκη ήταν μεγάλο… Πάντα μία πρόκληση από τους άνδρες, κάνουν τις γυναίκες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει κανένα ανδροκρατούμενο κάστρο! Την περασμένη Τετάρτη, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των Κρησσών έριξε και το ανδροκρατούμενο κάστρο του ποδοσφαίρου, επικρατώντας με 3-2 της ανδρικής ομάδας του «Όμορφου Κόσμου» που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Σοχώρας.
Οι παίκτριες του Παναγιώτη Αντωνιάδη «πετούσαν» στο βροχερό τερέν του γηπέδου της Σοχώρας, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο και την βροχή, φτάνοντας στην επικράτηση με 3-2 επί της ομάδας του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Δημήτρη Σταρόβα. Ο Γρηγόρης έλεγε πριν από το παιχνίδι πως έκανε λάθος που προκάλεσε τις Κρήσσες σε αγώνα – μονομαχία και τελικά δικαιώθηκε, αφού οι Ρεθυμνιώτισσες παίκτριες ήταν ανώτερες και επικράτησαν δίκαια. Το αμυντικογενές σύστημα (5-3-1-1) που παρέταξε ο προπονητής – πρόεδρος Δημήτρης Σταρόβας δεν ήταν ικανό να σταματήσει την Ρεθυμνιώτικη ομάδα, η οποία έφτασε στην επικράτηση με ένα ξέσπασμα στο β’ ημίχρονο. Τα γκολ της νίκης των Κρησσών πέτυχαν οι Λαζανάκη, Δαφέρμου και Μυρσιλίδη. Με την ομάδα του «Όμορφου Κόσμου» πέρα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές που βρήκε ο Γρηγόρης και οι συνεργάτες του από το Ρέθυμνο, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, μεταξύ των οποίων διακρίναμε τους Στέλιο Σαμψών, Δημήτρη Κουνάλη, Παντελή και Μιχάλη Πετράκη, Νίκο Λαγό και πολλούς άλλους…

Το φιλικό παιχνίδι έγινε στα πλαίσια μιας πρωτοβουλίας της γνωστής εκπομπής «Όμορφος Κόσμος» που σαν στόχο έχει την ανάδειξη και προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου, επιλέγοντας την ομάδα των Κρησσών που αγωνίζεται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στο γήπεδο της Σοχώρας βρέθηκε το συνεργείο του Mega Channelτο οποίο κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το παιχνίδι. Στο φιλικό αυτό παιχνίδι έδωσε και ο παράγοντας του Ερμή Ζωνιανών Κώστας Σφακιανάκης, ο οποίος παρέδωσε μία φανέλα της μυλοποταμίτικης ομάδας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα ακολούθησε Κρητικό γλέντι στον «Θόλο» με την ευθύνη της διασκέδασης να έχει το συγκρότημα του Στέλιου Μπικάκη.


 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ