Λίγη ώρα μετά από την επισημοποίηση του διαζυγίου με την Επισκοπή, ο Γιώργος Ξηράκης, μίλησε στο topikokritis.gr, για τη λύση της συνεργασία του με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα.
Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως δεν είχε κανένα παράπονο από την συνεργασία του με την ομάδα. Για το μόνο που θεωρεί πως δεν υπήρξε επιτυχία ήταν η έλλειψη πάθους των ποδοσφαιριστών και το δέσιμο με τους παίκτες.

«Δεν έχω κανένα παράπονο από τη συνεργασία μας με την Επισκοπή. Τους 5 μήνες που βρισκόμουν στην ομάδα, δουλέψαμε πολύ καλά. Το μόνο που δεν μπορέσαμε να εμφυσήσουμε στους παίκτες ήταν το πάθος, αλλά να υπάρξει και δέσιμο με τους παίκτες. Αφήνω μια καλοδουλεμένη ομάδα με καλό πρόγραμμα και πιστεύω πως στο τέλος του α’ γύρου η ομάδα θα είναι εκεί που της αξίζει, αλλά και στο τέλος του πρωταθλήματος.

Δεν έχω κανένα παράπονο από την διοίκηση της Επισκοπής και δεν σας κρύβω πως θα ήθελα να το πάω μέχρι τέλος. Νομίζω όμως πως χρονικά είναι η μοναδική περίοδος που βοηθάει τον καινούργιο να δουλέψει, έχοντας στην διάθεση του ένα εικοσαήμερο».

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ