O Αναστάσης Κουλούρης την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, θα φιλοξενηθεί από την εκπομπή «Κρυφά βήματα», που παρουσιάζει η Ελευθερία Μπεμπή, στις 12:00, ώστε να τον γνωρίσουμε καλύτερα!
 
Μείνετε συντονισμένοι!

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
ΔΕ ΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ
 
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενη επιτυχία του ο Αναστάσης Κουλούρης με το τραγούδι το οποίο έγραψε και ερμηνεύει: «Δεν σε ξεπέρασα ποτέ μου!»

Ο κόσμος το έχει αγαπήσει στον μόλις ένα μήνα που κυκλοφορεί σε digital single από την COBALT με την υπογραφή του παραγωγού των μεγάλων επιτυχιών Μίλτου Καρατζά.

Πρόκειται για ένα «πάντρεμα» νοσταλγικού στίχου με μοντέρνα-λαϊκή μουσική σε ροκ πινελιές:  «Δυο λόγια… ψάχνω πάλι να βρω… στης μοναξιάς μου μένω τώρα το κενό… ΔΕ ΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ!» …

Την ομολογουμένως πολύ καλή ερμηνεία πλαισιώνει η άρτια ενορχήστρωση, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Ξύνδα, αλλά και τη συμμετοχή των Αδριανού Παπαμάρκου (ηλεκτρικές κιθάρες, βιολί) Χρήστου Μανωλόπουλου (τύμπανα) και Φίλωνα Κολιοφούτη  (κλαρίνο).

Ο Αναστάσης Κουλούρης γεννήθηκε στο Χαλάνδρι και από ηλικία μόλις έξι χρόνων, άρχισε να ασχολείται με την μουσική. Έχει μουσικές σπουδές πιάνου, κιθάρας, μπουζουκιού, φλογέρας, Θεωρίας της Μουσικής, Κλασσικού και Βυζαντινού τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και στο Ωδείο Κόνταλυ.

Επιπλέον, είναι Πτυχιούχος Κοινωνιολογίας με κατεύθυνση Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει κάνει και σπουδές Ψυχολογίας.

Το 2012 κυκλοφόρησε από την FM RECORDS ο πρώτος του ολοκληρωμένος προσωπικός δίσκος, με τίτλο «Από παιδί ονειρευόμουνα». Περιλαμβάνει 13 κομμάτια σε μουσική και στίχους κυρίως του ιδίου, καθώς και των καταξιωμένων δημιουργών Ανδρέα Μέξα και Γιώργου Παπαγιαννόπουλου. Ο κόσμος τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και έκανε επιτυχία το «Τώρα είμαι με άλλη!»