Ο Χρήστος Παυλάκης μας συστήνεται με ένα κεφάτο τραγούδι που αναμένεται να κερδίσει τις καρδιές του νεανικού κοινού!

Ο νεαρός πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης ξεκινά τη δισκογραφική του καριέρα μ' ένα άκρως χορευτικό κομμάτι, σε στίχους και μουσική του δημιουργού Νίκου Σελλά.

Το «Ό,τι έχω» είναι μια καλοκαιρινή, ανάλαφρη σύνθεση που συνδυάζει pop και electro στοιχεία με την φρέσκια, νεανική φωνή και παρουσία του Χρήστου Παυλάκη.

Τα πλήκτρα του τραγουδιού έπαιξε ο Κωνσταντίνος Νταϊλιάνης, τα drums ο Μανώλης Τόμπρος και τις κιθάρες ο Νίκος Σελλάς. Την παραγωγή επιμελήθηκε ο Λουκάς Λυμπέρης.
 
Λίγα λόγια για τον Χρήστο Παυλάκη:
Ο Χρήστος Παυλάκης μεγάλωσε στην Αθήνα. Απο μικρός ασχολήθηκε με το θέατρο και τη μουσική, η οποία και τελικά τον κέρδισε. Είναι φοιτητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα,παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και μαθήματα πιάνου, ενώ έχει ήδη πραγματοποιήσει και αρκετές ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας.

Μείνετε συντονισμένοι και ακούστε την αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Παυλάκη στον «Ήχος Fm 94.2» την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, ώρες 14:00-16:00, στην εκπομπή «Κρυφά βήματα» που παρουσιάζει η Ελευθερία Μπεμπή.