Τα «λευκά Χριστούγεννα» που όλοι περιμένουν αυτές τις μέρες, ήρθαν και μάλλον ξεκίνησαν από την Ασή Γωνιά, με αποτέλεσμα την διακοπή του σημερινού πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου ερασιτεχνών Ρεθύμνου ανάμεσα στην Ασή Γωνιά και τον Ποσειδώνα Γερανίου.

Η έντονη χαλαζόπτωση που ξεκίνησε ενώ ο ημιτελικός βρισκόταν στο 32’, ανάγκασε τον «άρχοντα» της αναμέτρησης κ. Τζαγκαράκη να διακόψει προσωρινά. Τα λεπτά περνούσαν και ο καιρός γινόταν ολοένα και χειρότερος,  με αποτέλεσμα ο κ. Τζαγκαράκης να αποφασίσει την οριστική διακοπή και να κλείσει το φύλο αγώνα. Η αναμέτρηση, βάση κανονισμού θα διεξαχθεί αύριο την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο, ενώ θα ξεκινήσει από εκεί ακριβώς που σταμάτησε, δηλαδή από το 32. Η Ασή Γωνιά ωστόσο πριν τη διακοπή είχε καταφέρει να προηγηθεί με τον Δημήτρη στο 26’ να πετυχαίνει το 1-0, σε ένα ματς που μέχρι τη διακοπή του είχε ρυθμό και φάσεις προς τις δύο εστίες. Τόσο η διοίκηση της Ασή Γωνιάς, όσο και αυτή της ομάδας του Γερανίου, τα «βρήκαν» μιας και οι καιρικές συνθήκες ίσως να μην επιτρέπουν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης και ζήτησαν από την Ε.Π.Σ.Ρ. να προγραμματίσει τον συγκεκριμένο αγώνα εντός 15 ημερών, αίτημα το οποίο η Ένωση αποδέχθηκε. Έτσι η Ρεθυμνιώτικη Ένωση θα ορίσει το αμέσως επόμενο διάστημα, την συνέχιση του αγώνα μετά το 32’, όπου και διεκόπη.


 
Ασή Γωνιά (Γιάννης Κατσούλης):Φραγκιαδάκης, Τσικαλάς, Μανωλακάκης, Σαμιώτης, Γυπαράκης, Δοντσίδης, Χαρατσής, Αντουράκης, Καραδάκης, Δημήτρη, Κεφάκης.
Ποσειδώνας Γερανίου (Μιχάλης Τριχάκης): Μακρυδάκης, Καριλάκης, Κλαψινός, Κυρίλοφ (λ.τ.Κλαψινός), Φραγκιαδάκης, Ι. Αποστολάκης, Πισσαδάκης, Στ. Σκλομπονάκης, Ράτκοφ, Ελ. Αποστολάκης, Ι. Καριλάκης.


 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΜΑΝΩΛΗΣ