Η ομάδα του Μπάμπη Αποστολάκη κατάφερε έστω και στα τελευταία 20 λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα να κάνει την ολική ανατροπή στο παιχνίδι, αφού μέχρι το 72’ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πολύ δυνατοί και ανταγωνιστικοί ειδικότερα στο α’ ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μ.Σ. Σφακιανάκη στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Επισκοπή ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, απειλώντας με τον Ταμάμη στο 8’, ενώ στο 13’ το σουτ του Μικρόπουλου έφυγε λίγο άουτ. Στο 21’ ακυρώθηκε γκολ του Αργυράκη ως οφσάιντ ενώ ο Ερμής Ζωνιανών απείλησε στο 24’ με το πλασέ του Μ.Σ. Σφακιανάκη να φεύγει άουτ. Μετά από το 1-0, η Επισκοπή είχε μόνο μία καλή στιγμή με την εκτέλεση φάουλ του Κοζανίδη να φεύγει άουτ στο 40’.

Στην επανάληψη, το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν μέτριο χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Φίλιππος Μουρτζανός προειδοποίησε στο 69’ σουτάροντας ψηλά άουτ, αλλά στο 72’ ήρθε η ισοφάριση. Ο Γωνιωτάκης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο προωθημένος Αργυράκης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά νίκησε τον Κερεντζή. Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι με μια ιδανική αντεπίθεση πέτυχαν το 1-2, με τον Γωνιωτάκη να στρώνει την μπάλα στον Βελονάκη και αυτός με πλασέ στην κίνηση να την στέλνει στα δίχτυα. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 91’ όταν ο Βελονάκης ανατράπηκε από τον Μαργκίνι και ο Βοσκάκης έδωσε αμέσως το πέναλτι, με τον Κοζανίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κερεντζής. Στο 93’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κεφαλούκος.

Ερμής Ζωνιανών (Γιώργος Κάββαλος):Κερεντζής, Β. Παπαδάκης, Τ. Κλίνης, Μαρκίνι, Μανάι, Ρουμελιώτης, Δ. Κλίνης, Γ.Γ. Κάββαλος (82’ Τσικολιδάκης), Βλισνάκης (77’ Β.Κλίνης), Μ.Δ. Σφακιανακης, Κουντούρης.

Επισκοπή (Μπάμπης Αποστολάκης): Νικηφόρος, Καμινιώτης, Ζαμπετάκης, Αργυράκης, Μποτωνάκης, Κεφαλούκος, Αντιασβίλι (67’ Σουμπασάκης), Μικρόπουλος (57’ Μουρτζανός), Ταμάμης (77’ Βελονάκης).

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΧΟΜΠΗΣ