Ο Κωνσταντίνος Νάρης παρουσιάζει το πρώτο δείγμα μέσα από τον επερχόμενο δίσκο του «Ζωή από την αρχή», που κυκλοφορεί σύντομα από την Final Touch (A Walnut Entertainment Label).
Σε στίχους, μουσική, ενορχήστρωση και παραγωγή του κορυφαίου δημιουργού Γιώργου Ανδρέου, το τραγούδι «Το παιδί που κρύβεις» είναι ένα τραγούδι που ξεχειλίζει από νοσταλγικές εικόνες και συναισθήματα, που ερμηνεύεται εξαιρετικά από τον Κωνσταντίνο Νάρη με το ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό ηχόχρωμα της φωνής του.
Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε από τον Χρήστο Νικολάου, και διηγείται μια ιστορία αγάπης μέσα από ατμοσφαιρικά πλάνα από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Στον επερχόμενο του δίσκο ο Κωνσταντίνος Νάρης πλαισιώνεται από πολύ αξιόλογους συντελεστές, και τραγουδά Γιώργο Ανδρέου, Μανώλη Φάμελλο (ντουέτο με την Νατάσσα Μποφίλιου), Στάθη Δρογώση, Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη, Ορέστη Ντάντο, Κώστα Μπουντούρη, Λούκα Νικολάου, Πόλυ Κυριάκου, Θράσο Καμινάκη, Αθηνά Σπανού.
Ο δίσκος «Ζωή απ’ την αρχή» είναι το αποτέλεσμα της καλλιτεχνικής ώσμωσης του Κωνσταντίνου Νάρη και του Γιώργου Ανδρέου, που επί δύο χρόνια δημιουργούσαν, συζητούσαν, συμφωνούσαν και διαφωνούσαν, και επιμελήθηκαν το υλικό από την πρώτη ως την τελευταία πινελιά.
«Το παιδί που κρύβεις», μια σύνθεση του Γιώργου Ανδρέου, αποτελεί την ιδανική εισαγωγή στην δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Κωνσταντίνου Νάρη.
Ένα έργο στο οποίο συμμετέχουν αξιόλογοι δημιουργοί και μουσικοί, κομμένο και ραμμένο στο προσωπικό ύφος του ανερχόμενου ερμηνευτή Κωνσταντίνου Νάρη.
Μια ποιοτική μουσική πρόταση που αξίζει να ακουστεί. Κυκλοφορεί σύντομα από την Final Touch (A Walnut Entertainment Label)!