Ο Θοδωρής Φέρρης παρουσιάζει την ανεβαστική διασκευή της μεγάλης του επιτυχίας «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, και μας ξεσηκώνει για ακόμα μία φορά!

«Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια», σε μουσική Energee και στίχους Ηλία Φιλίππου, κυκλοφόρησε το 2004, στο δισκογραφικό ντεμπούτο του Θοδωρή Φέρρη, το «01». Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το τραγούδι ξεχώρισε και, έκτοτε, παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού, ενώ έρχεται ξανά στο σήμερα, μέσα από μία εμπνευσμένη διασκευή που επιμελήθηκε η Ράνια Κωστάκη.

Το music video της διασκευής, σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Μιχελόπουλου, μεταφέρει το πάθος, τα positive vibes και την ατμόσφαιρα που επικρατούν στις εμφανίσεις του ταλαντούχου τραγουδιστή, περιλαμβάνοντας εικόνες από τα άκρως επιτυχημένα live που έκανε κάθε Δευτέρα, επί 14 μήνες, σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια των νοτίων προαστίων της Αθήνας.

Παράλληλα, ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει να βάζει την προσωπική μουσική του «σφραγίδα» στη νυχτερινή Αθήνα, με τις εμφανίσεις του, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο  «Romeo Club», μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη και τον Χρήστο Ζωτιάδη, οι οποίες είναι κάθε φορά sold οut.

To single κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα