Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας  την Τρίτη 4 Αυγούστου στο Ρέθυμνο
 
Για να μπορέσεις  να πετάξεις πρέπει να κάνεις μια χαρούμενη σκέψη!
Φέτος το Καλοκαίρι το Θέατρο του Βορρά ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο των βιβλίων παρέα με  τους αγαπημένους  μας παιδικούς ήρωες!  Μαζί με τη μικρή Ευγενία, θα πετάξουμε στη Χώρα του Ποτέ, θα κρατήσουμε στα χέρια μας τον Ουρανό μαζί με τον Ηρακλή, θα κυνηγήσουμε ανεμόμυλους και θα παρακολουθήσουμε μια επικών διαστάσεων  μάχη με ραπ ανάμεσα στον κακό λύκο, το βασιλιά των παραμυθιών και την κακιά μάγισσα!

Το Μαγικό ταξίδι της Ευγενίας παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία για τρία χρόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ βραβεύτηκε με το Βραβείο Κοινού All4Fun Καλύτερης Παιδικής Παράστασης 2013-2014 αλλά και με  την Τιμητική Διάκριση UNESCO Πειραιώς και Νήσων – μέλος του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, με θέμα τη σχέση των παιδιών με τα βιβλία και τη γνώση.


 
Λίγα λόγια για το έργο
 
Μια σύγχρονη ντετέκτιβ, η μικρούλα Ευγενία, που μισούσε τα βιβλία, αποκοιμιέται προσπαθώντας να διαβάσει και βλέπει στον ύπνο της τον χειρότερό της εφιάλτη. Βρίσκεται κλειδωμένη στην Παλιά Βιβλιοθήκη και ο μόνος τρόπος για να βγει είναι να βρει το μαγικό Βιβλίο της Σοφίας! Τι γίνεται όταν ξάφνου ζωντανεύουν μέσα από τα βιβλία ο Ηρακλής και ο Άτλας, η Νυσταγμένη Ωραία Κοιμωμένη, ο Μπετόβεν, ο Δον Κιχώτης, ο Πήτερ Παν και πολλοί άλλοι ήρωες; Τι θα συμβεί όταν κάποιες περίεργες συναντήσεις θα θέσουν σε κίνδυνο την αποστολή της;
Η μικρούλα Ευγενία παίζοντας με σκιές και ήχους και έχοντας στο πλευρό της τους τρεις Βιβλιοφάγους, τα περιπετειώδη ξωτικά της Βιβλιοθήκης, περιπλανιέται στον χώρο και στον χρόνο. Θα συναντήσει τους χαρακτήρες-ήρωές της, που με τα καμώματά τους τη βάζουν σε περιπέτειες αλλά και με τα μυστικά τους θα την βοηθήσουν να πλησιάσει το Μαγικό Δέντρο της Γνώσεως και να γευτεί τους απαράμιλλους καρπούς του!
Μια κωμική αναζήτηση αυτογνωσίας γεμάτη τραγούδια και ζωντανή μουσική, όπου παρελαύνουν χαρακτήρες διαχρονικοί καί μας μαθαίνουν να εκφράζουμε τη δική μας ξεχωριστή φωνή! Τέσσερις ηθοποιοί υποδύονται δεκαπέντε διαφορετικούς ρόλους σε μια φαντασμαγορική γιορτή που γνωρίζει σε μικρούς και μεγάλους την αξία της γνώσης και της περιέργειας και μας επιτρέπει να βλέπουμε όνειρα πριν κοιμηθούμε!
 
Στο ρόλο της μικρής Ευγενίας, η αγαπημένη μας Λάουρα
Νάργες!
 
Συντελεστές:
Κείμενο | Σκηνοθεσία: Ντίνα Σταματοπούλου /Σκηνικά | Κοστούμια: Freon/Πρωτότυπη Μουσική: Πλάτων Τσαμαδός/Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Ζίγκας/Artwork: Παναγιώτης Σπούλος/Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιωάννα Μάντζαρη
Παίζουν οι ηθοποιοί:Λάουρα Νάργες,  Βαγγέλης Δαλλές, Ηλίας Καπούλας, Δέσποινα Μπιμπίκα
Παραγωγή: Θέατρο του Βορρά
Διάρκεια:  85 λεπτά 
Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας θα βρίσκεται στo Ρέθυμνο για μία μοναδική παράσταση την Τρίτη 4 Αυγούστου στο  Θέατρο «Ερωφίλη» στις 21:15.
Προπώληση: Κίοσκι Πλατειας 4 Μαρτύρων
 
Πανελλαδική προπώληση: Καταστήματα Seven Spots, Καταστήματα Ιανός, Καταστήματα Public , καταστήματα Παπασωτηρίου, www.viva.gr, viva τηλεφωνικό κέντρο 11876
Πληροφορίες: 6986 523898 10:00-13:00 και 17:00-20:00
Τιμές εισητηρίων: 10 ευρώ ( Γενική είσοδος), 8 ευρώ ( προπώληση)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:
Στείλτε sms στο 697 805 8686 (wu – απλή χρέωση) γράφοντας «ΕΥΓΕΝΙΑ ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ» ή στείλτε e mail στο info@hxosfm.gr γράφοντας στο Θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ» και στο μήνυμα «ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ και τηλέφωνο επικοινωνίας» και μπείτε στην κλήρωση για 6 μονές προσκλήσεις.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

Μείνετε συντονισμένοι καθημερινά για περισσότερες πληροφορίες.

Διάρκεια διαγωνισμού: Μέχρι την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015, στις 14:00.

Καλή επιτυχία!

Κάντε like στη σελίδα του «Ήχος Fm 94.2» στο facebook.