Η ελληνικής καταγωγής Βρετανίδα Marina (Marina Diamandis) θα επισκεφτεί τη χώρα μας το Σάββατο 16 Νοεμβρίου για δεύτερη φορά μετά από 3 περίπου χρόνια στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής της περιοδείας.

Η αγάπη του ελληνικού κοινού για την Marina είναι γνωστή, αφού στη πρώτη της συναυλία στην Αθήνα το 2016, το Piraeus 117 είχε γεμίσει από τα αγαπημένα της «διαμάντια«, όπως αποκαλεί τους θαυμαστές της.

Με 4 επιτυχημένα άλμπουμ στο βιογραφικό της, το ντεμπούτο της Family Jewels με επιτυχίες όπως το Hollywood, το Electra Heart (Primadonna, How To Be A Heartbreaker), το Froot (Happy, Froot, I’m A Ruin) και το τελευταίο της άλμπουμ Love+Fear (Baby με τους Clean Bandit και Luis Fonsi, Handmade Heaven), η Marina επιστρέφει στην Ελλάδα με πολλές ακόμα επιτυχίες.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή της Marina στο Piraeus 117 Academy, αφού η αγάπη της για την χώρα μας είναι γνωστή. Μάλιστα, όσοι είχαμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε πριν τρία χρόνια, θυμόμαστε πόσο είχε συγκινηθεί που βρισκόταν πίσω στην πατρίδα της, ενώ  είχε αναφέρει ότι «η συναυλία της Αθήνας ήταν η καλύτερη που έχω κάνει με το Neon Nature Tour».

Έτσι, όταν ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος ότι η Ελλάδα είναι μέρος του ευρωπαϊκού σκέλους του Love + Fear Tour δεν μας έκανε έκπληξη. Τα «διαμάντια» ξέρουν εξάλλου ότι έμπνευση για το νέο άλμπουμ της Marina αποτέλεσε μεταξύ άλλων και η χώρα μας, αφού η Marina έγραψε το Orange Trees, single του Love+Fear, για τη Λευκάδα, το νησί της καταγωγής της.

Η προώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 21 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το γενικό εισιτήριο ορθίων στην προπώληση θα κοστίζει 35,20€, ενώ τα VIP 55€.

Συντονιστείτε για περισσότερες πληροφορίες.

πηγή: monopoli.gr