Την Κρήτη επισκέπτεται, την εβδοµάδα 10-14 Ιουλίου 2017,  η Αγγελική Νικολούλη, όπου είναι προγραµµατισµένες τρεις εκδηλώσεις για την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Έρωτας φονιάς.  

Συγκεκριµένα, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 8 µ.µ. η Αγγελική Νικολούλη θα παρουσιάσει το βιβλίο της στο ιστορικό καφέ Κήπος (Δηµοτικός Κήπος Χανίων), ενώ την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 8 µ.µ. θα βρίσκεται, στο βιβλιοπωλείο Κλαψινάκης στο Ρέθυµνο (Ηγουµένου Γαβριήλ 59). Και στις δύο εκδηλώσεις συνοµιλητής θα είναι ο δρ Εγκληµατολογίας Παντείου Πανεπιστηµίου και συγγραφέας Γιώργος Παπακωνσταντής. Τέλος, την Παρασκευή 14 Ιουλίου η Αγγελική Νικολούλη συναντά τους αναγνώστες στις 7 µ.µ. στο κατάστηµα Public Ηρακλείου (Δαιδάλου 15). 

Ο κοσµοπολίτης, γοητευτικός άντρας που ακροβατεί ανάµεσα στο σκοτάδι και στο φως. Τα πρόσωπα και οι ρόλοι που αλλάζει, µε µοναδική µαεστρία. Η γλυκιά κι ευαίσθητη αεροσυνοδός, στο µοιραίο ταξίδι στη Σαντορίνη. Η ξεχασµένη αποθήκη και η βαλίτσα µε τα θαµµένα µυστικά. H µονοκατοικία του τρόµου. Η ταλαντούχα µουσικός και ο παραµυθένιος γάµος στη στολισµένη µε εντελβάις εκκλησία του Γολγοθά. Η ανυποψίαστη νεαρή, τα φρικτά βασανιστήρια και το µωρό που δεν γεννήθηκε ποτέ. Η συνοδός πολυτελείας στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου, όπου τα κρίνα βάφτηκαν µε αίµα. Το µικρό αγόρι που έγινε µάρτυρας εγκλήµατος. 

Μια περιπλάνηση στον κόσµο του µυστηρίου, από την Αθήνα, την Ιθάκη και τη Σαντορίνη ως τη Βιέννη και τη λίµνη του ονειρικού Χάλστατ. Ένα µυθιστόρηµα βασισµένο σε αληθινά γεγονότα, που ξετυλίγει το νήµα µιας σκοτεινής ιστορίας και ακολουθεί την αιµατοβαµµένη διαδροµή της. Θύµατα γυναίκες, σε µια σειρά άγριων εγκληµάτων που έρχονται στο φως µε διαδοχικές αποκαλύψεις και αλλεπάλληλες ανατροπές. Ένα βιβλίο όπου η δηµοσιογράφος-ερευνήτρια µπαίνει στο στόχαστρο του δολοφόνου, µετατρέπεται σε τιµωρό και δικαιώνει τα θύµατα.

Η Αγγελική Νικολούλη επισκέπτεται την Κρήτη για την παρουσίαση του τελευταίου της βιβλίου “Έρωτας φονιάς” στα Χανιά (10/7), στο Ρέθυμνο (12/7) και το Ηράκλειο (14/7).