Ο Στέλιος Ιωαννίδης την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 θα μιλήσει στον «Ήχος Fm 94.2» και την εκπομπή «Ραδιοφωνικοί επισκέπτες», που παρουσιάζουν η Άννα Κοκολάκη και η Μαρία Καραχάλιου, 19:00-21:00!

Μείνετε συντονισμέοι για να μάθετε τα νέα του Στέλιου Ιωαννίδη!

Ακούστε εδώ:
* http://www.24radio.gr/code/station.php?station_id=409
* http://greekradios.gr/radio_play.asp?r_id=592&pl=10&ok=1

Λίγα λόγια για τον Στέλιο Ιωαννίδη

Ένας τραγουδοποιός και ερμηνευτής που γνώρισε επιτυχία στα 90s, έκανε το περασμένο καλοκαίρι την δυναμική επανεμφάνιση του με το single «Μη μ’ αφήσεις», μία λάτιν σύνθεση που αγκαλιάστηκε από τα ελληνικά ραδιόφωνα και συνόδευσε τις καλοκαιρινές μας νύχτες.
Σήμερα κυκλοφορεί το δεύτερο single του. Το τραγούδι «Ποιά τύχη» είναι μια ερωτική μπαλάντα σε έντεχνο/λαϊκό ύφος, ιδιαίτερα μελωδική και συγκινητική.  Σε στίχους και μουσική του ιδίου, το τραγούδι αυτό ενορχηστρώθηκε από τον Στέλιο Ιωαννίδη και τον Βαγγέλη Σπανακάκη και ηχογραφήθηκε στο Planet Rec studio.
Ο Στέλιος Ιωαννίδης ξεκίνησε τη μουσική του διαδρομή στη δεκαετία του ’90. Από τα του δισκογραφικά βήματα ξεχώρισε το pop τραγούδι Ό,τι Πιο Γλυκό που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό και τον έφερε στο κατώφλι μεγάλων δισκογραφικών εταιριών. Για προσωπικούς του λόγους αποσύρθηκε και σιώπησε μουσικά για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Σήμερα, πιο δυναμικός από ποτέ, επιστρέφει με στόχο να κάνει τις συνθέσεις του να αγαπηθούν από τον κόσμο . Φιλοδοξεί να ξεχωρίσει στο είδος μουσικής που έχει επιλέξει και να αφήσει ένα αξιοπρεπές στίγμα στο μουσικό στερέωμα.