Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, Κώστας Αγέρης, θα φιλοξενηθεί από τον «Ήχος Fm 94.2» και την εκπομπή «Κρυφά βήματα», που παρουσιάζει η Ελευθερία Μπεμπή, την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016, για να μιλήσει για το νέο του τραγούδι «Βασανάκι», τη μουσική του πορεία έως τώρα και πολλά άλλα..

Ο Κώστας Αγέρης γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 22 Ιανουαρίου του 1989. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του μυήθηκε στα μυστικά της ποντιακής μουσικής, παίζοντας λύρα και κρουστά με τη βοήθεια του πατέρα του Γιάννη Παπαγερίδη, αναγνωρισμένου μουσικού και ερμηνευτή. Ο Κώστας ήδη από τα 10 του χρόνια συμμετέχει, παίζοντας και τραγουδώντας, στους δίσκους του πατέρα του. Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας, έχοντας κερδίσει σημαντικές διακρίσεις σε μαθητικούς καλλιτεχνικούς αγώνες. Σήμερα είναι διπλωματούχος της βυζαντινής μουσικής και απόφοιτος του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας.

Μετοίκησε στην Αθήνα με σκοπό να κάνει τα πρώτα του Λαϊκά βήματα στον χώρο της μουσικής, ο Χρήστος Παπαδόπουλος ανακαλύπτει το ταλέντο του και έτσι συνεργάζεται με το συγκρότημα «Τα παιδιά από την Πάτρα».

Μοιραία η στράτα του συναντήθηκε με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές τόσο στη δισκογραφία όσο και σε ζωντανές εμφανίσεις. Μεταξύ αυτών οι : Δ. Μητροπάνος, Γ. Νταλάρας, Α. Βαρδής, Σ. Κραουνάκης, Ε. Βιτάλη, Π. Παπαδοπούλου, Κ. Γαρμπή, Μαίρη Λίντα, Τα Παιδιά από την Πάτρα, Β. Καρράς, Ν. Κουρκούλης, Ν. Οικονομόπουλος, Γ. Μαργαρίτης, Ν. Μακρόπουλος, Θ. Αδαμαντίδης, Κ. Καραφώτης, Λ. Πανταζής, Μ. Τσέρτος, Β. Σκουλάς, Γ. Νέγκα, Λ. Καλημέρη κ.α. Ταυτόχρονα συμμετείχε στη μουσική επένδυση τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών: «Για την καρδιά ενός αγγέλου», «Εξαφάνιση», «Τύχη βουνό», «Χωρίς όρια», «Είναι στιγμές, «I love Καρδίτσα» και επιμελήθηκε το Sound design της ταινίας «Λάρισα Εμπιστευτικό» και «Γαμπροί της ευτυχίας»