Ο Δημήτρης Διπλάρης θα βρεθεί στο studio του «Ήχος Fm 94.2», την Τετάρτη 18 Ιουνίοου 2014, σε μία έκτακτη εκπομπή στις 18:00, με την Ελευθερία Μπεμπή!

Μείνετε συντονισμένοι και γνωρίστε το νεαρό τραγουδιστή!

Δημήτρης Διπλάρης
Artist’s Bio

Από μικρός είχε έφεση στην μουσική και στο τραγούδι. Από ηλικία 5 ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και κιθάρας. Η αγάπη του για την μουσική και το τραγούδι φάνηκαν από πολύ μικρή ηλικία!
 
Ο Δημήτρης Διπλάρης έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής στο Fame Studio αλλά και στο Μουσικό εργαστήρι του Γιώργου Θεοφάνους, όπου εκεί συνεργάστηκε με την Ευρυδίκη, τον Δημήτρη Κοργιαλά αλλά και τον Άκη Δείξιμο. Αν και το νεαρό της ηλικίας του έχει στο ενεργητικό του αρκετές Live εμφανίσεις, αυτές όμως που δεν έχει ξεχάσει είναι με τους καθηγητές του στο κέντρο Φάκτορ και στην Αρχιτεκτονική. Πρόσφατα συνεργάστηκε και με τον Λευτέρη Πανταζή, στα νέα του τραγούδια, όπου και έκανε τις δεύτερες φωνές.
 
Ο Δημήτρης Διπλάρης εκτός από τραγουδιστής και μουσικός, γράφει επίσης στίχους και μουσική. Η δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι είναι η αρχιτεκτονική, την οποία και σπουδάζει.

Από τον Νοέμβριο του 2013 ανήκει στο δυναμικό της Dusty Records!