Η Άννα Αργυρού θα φιλοξενηθεί από τον «Ήχος Fm 94.2» και την εκπομπή «Κρυφά βήματα», που παρουσιάζει η Ελευθερία Μπεμπή, τη Μεγάλη Δευτέρα, λίγο μετά τις 14:00. Η ερμηνεύτρια θα μιλήσει για τη νέα της δισκογραφική δουλειά και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια!

Μείνετε συντονισμένοι!

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια:
Η Άννα Αργυρού ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα ως στιχουργός. Συνεργάστηκε με το Μάριο Τόκα και τους στίχους της τραγούδησαν μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας (Βοσκόπουλος, Μητροπάνος, Πάριος, Τερζής, Κανελίδου, Κούκα, Στέλιος Διονυσίου).

Αργότερα ασχολήθηκε και με τη σύνθεση, με αποκορύφωμα τα τραγούδια που συγκέντρωσε στο πρώτο της προσωπικό CD που αποτελούν για την ίδια κατάθεση ψυχής.

Η έμπνευση ξεκίνησε από ένα τανγκό που έγραψε για τον πρώτο χορό του ζευγαριού στο γάμο του γιου της, το οποίο αγαπήθηκε και χορεύτηκε πολύ και χάρισε το όνομα του σε ολόκληρο το album.

Από την παρθενική της δισκογραφική δουλειά, η οποία περιλαμβάνει συνθέσεις που ακροβατούν μεταξύ του τανγκό, του παλιού λαϊκού και του έντεχνου, η Άννα Αργυρού παρουσιάζει το πρώτο της single με τίτλο «Αν Ζήταγα Παράταση Να Ζήσω».

Πρόκειται για μια άκρως ερωτική μπαλάντα σε μουσική του Κωνσταντίνου Κατωμέρη, στίχους της ιδίας και ενορχήστρωση του Κώστα Αναδιώτη στην οποία το πιάνο «παντρεύεται» με το μπουζούκι και η μελωδία απογειώνεται από την εξαιρετική, αισθαντική φωνή της ερμηνεύτριας. Παραμονές της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου,
το τραγούδι αυτό υμνεί τον έρωτα με τρόπο μοναδικό!

Η Άννα Αργυρού εμπλουτίζει το ποιοτικό ελληνικό τραγούδι με μια ανθολογία συνθέσεων που, σε συνδυασμό με την ενορχήστρωση και μουσική επιμέλεια του μαέστρου Κώστα Αναδιώτη, ταξιδεύουν τον ακροατή σε τόπους εξωτικούς και δημιουργούν μια γλυκιά αίσθηση νοσταλγίας και φρεσκάδας.