Μίκι Τσίρκοβιτς και Θανάσης Κολιτσιδάκης φαίνεται να είναι οι επικρατέστεροι για την θέση του τεχνικού στην Επισκοπή, ως αντικαταστάτη του Γιώργου Ξηράκη. Οι δύο προπονητές βρέθηκαν χθες και προχθές στην Επισκοπή έχοντας συνάντηση με τους διοικούντες την Επισκοπή, για την περίπτωση της συνεργασίας τους με την ομάδα. Αυτοί οι δύο προπονητές ουσιαστικά απασχολούν περισσότερο την διοίκηση της Επισκοπής, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει μέχρι την Δευτέρα σε ποιον θα δώσει το χρίσμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η συνάντηση της διοίκησης της Επισκοπής με τον Μίκι Τσίρκοβιτς, συζητώντας την περίπτωση συνεργασίας τους. Κάτι ανάλογο συνέβη και το χθες το απόγευμα, όπου τις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στην Επισκοπή επισκέφθηκε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης. Το ζητούμενο για την διοίκηση της Επισκοπής είναι να έχει καταλήξει στον εκλεκτό της μέχρι την Τρίτη που θα επιστρέψει στις προπονήσεις η ομάδα, μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων.
 
ΤΣΙΡΚΟΒΙΤΣ: «ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ»
Στη συνάντηση με τον Μίκι Τσίρκοβιτς, υπήρξε ταύτιση απόψεων σχεδόν σε όλα τα ζητήματα με την διοίκηση της Επισκοπής, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Εφόσον πάντως η Επισκοπή καταλήξει στον Μίκι Τσίρκοβιτς, τότε αυτός θα αναλάβει δεύτερη Κρητική ομάδα, μετά από την επιτυχημένη θητεία του στον Πλατανιά. Ο Μίκι Τσίρκοβιτς κατά το παρελθόν έχει περάσει ακόμη από τον πάγκο των ομάδων: Λεωνίδιο, ΠΑΟ Βάρδας, Δάφνη Ανδραβίδας, Ένωση Μιδέας, Καστοριά και Ιωνικό.
Τιμητική προς το πρόσωπο του κρίνει την πρόκληση αλλά και την πρόταση που δέχθηκε από την Επισκοπή ο Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο 47χρόνος τεχνικός συναντήθηκε την Πέμπτη το βράδυ με την διοίκηση του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου, συζητώντας για δύο ώρες για την περίπτωση ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Τσίρκοβιτς, ο οποίος θα περιμένει την απάντηση της Επισκοπής την ερχόμενη εβδομάδα.
«Δέχθηκα μια πρόσκληση από τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της Επισκοπής και ήρθα την Πέμπτη το βράδυ, για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο της συνεργασίας μας», δηλώνει αρχικά στο topikokritis.grο Μίκι Τσίρκοβιτς, για να συνεχίσει. «Κάναμε μία πολύ καλή κουβέντα σε καλό κλίμα, ανταλλάζοντας απόψεις, για περίπου ένα δίωρο. Με τιμάει πολύ το ενδιαφέρον και η πρόσκληση της Επισκοπής για να συνεργαστούμε και για αυτό βρέθηκε άμεσα εδώ. Οι άνθρωποι της ομάδας με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή και με τον τρόπο που με πλησίασαν. Μόνο και μόνο που ήρθα από την Πάτρα, εσπευσμένα σε περίοδο γιορτών, νομίζω πως δείχνει την διάθεση μου, να δουλέψω σε μια ομάδα σαν την Επισκοπή.
Γνωρίζω πως η Επισκοπή είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας θα είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για τη συνεργασία μας. Όπως μου διαμήνυσαν θα μου δώσουν την απάντηση τους την ερχόμενη εβδομάδα, αφού θέλουν να μιλήσουν και με άλλους προπονητές. Κάτι το οποίο είναι απόλυτα σεβαστό.
Στην συζήτηση που είχαμε διαπίστωσα πως υπάρχει μια απογοήτευση για την πορεία της ομάδας, αλλά όπως τους ανέφερα, αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Πάντως η διοίκηση της Επισκοπής αποτελείται από νέους σε ηλικία παράγοντες, φιλόδοξους και η ομάδα είναι ιδιαίτερα οργανωμένη», για να καταλήξει, «Στην προηγούμενη παρουσία μου στην Κρήτη και στον Πλατανιά, πέρασα πολύ όμορφα, έδειξα κάποια πράγματα, έκανα πολλούς φίλους και τα αισθήματα είναι αμοιβαία».
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ