Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση ληστείας η οποία διαπράχθηκε χθές (26.07.2019) τα ξημερώματα, σε επιχείρηση, στο Ηράκλειο.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, 39χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για τη διάπραξη της ληστείας.

Ειδικότερα χθές (26.07.2019) τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο άγνωστος δράστης με την απειλή αντικειμένου αφαίρεσε από 21χρονη ημεδαπή υπάλληλο επιχείρησης το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και προσωπικά έγγραφα της 21χρονης.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και  την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 39χρονος διέπραξε την λόγω ληστεία.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Φαιστού και συνελήφθη ο 39χρονος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας, ενώ εντοπίστηκε και το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο το οποίο παραδόθηκε στην 21χρονη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.