Μια ζεστή ατμοσφαιρική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στην συναυλιακή παρουσίαση του καινούριου δίσκου της Μαρίας Κηλαηδόνη στη Σφίγγα.

Περιτριγυρισμένη από αγαπημένα πρόσωπα η Μαρία Κηλαηδόνη παρουσίασε το δεύτερο προσωπικό της δίσκο με τίτλο “ΡΟΖ” που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη  Walnut Entertainment.

Με την 7μελή μπάντα της ερμήνευσαν τα καινούρια τραγούδια που καταχειροκροτήθηκαν αλλά δεν περιορίστηκαν σε αυτά.  Δημιουργώντας μια μουσική βεντάλια με αγαπημένες μελωδίες, διασκευές τραγουδιών της ελληνικής και αμερικάνικης  μουσικής σκηνής, τραγούδια του πατέρα της Λουκιανού Κηλαηδόνη και άλλων αγαπημένων της συνθετών, ταξίδεψαν το κοινό από τα τζαζ κλαμπ του μεσοπολέμου στη “μητέρα” της τζαζ Νέα Ορλεάνη, στις μπουάτ της νεοελληνικής Αθήνας, ακόμα και στο θρυλικό πάρτι στη Βουλιαγμένη! Η Μαρία Κηλαηδόνη, χαρισματικά επικοινωνιακή σαν μια μουσική storyteller παρέσυρε το κοινό με το δίωρο πρόγραμμά της.

Στα highlights της βραδιάς η παρουσία του Γιάννη Γιοκαρίνη  με τον οποίο ερμήνευσαν το ντουέτο τους “Δεν πειράζει” αλλά και η πρώτη παρουσίαση του καινούριου της videoclip με τίτλο “Ποτοαπαγόρευση”.

Φανερά περήφανες  η μητέρα της Άννα Βαγενά και η αδερφή της Γιασεμί Κηλαηδόνη βρίσκονταν στο πλευρό της καθώς και ο Cofounder  & Managing Director της Walnut Entertainment Μίλτος Καρατζάς.