Κερδίστε 2 διανυχτερεύσεις στο «Hotel Νύμφες» για 2 άτομα, στο Λουτράκι Αριδαίας!

Στα πλαίσια του «The Christmas Radio Show» ο «Ήχος Fm 94.2» σε συνεργασία με το «Hotel Νύμφες» στέλνουν έναν τυχερό, για 3 ημέρες (2 διανυχτερεύσεις) στο Λουτράκι Αριδαίας.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό, κάνοντας like στη φωτογραφία που θα βρείτε εδώ και δημόσια κοινοποίησή της, για την αύξηση των συμμετοχών σας. Επίσης, είναι απαραίτητο να έχετε κάνει like και στη σελίδα του «Ήχος Fm 94.2» στο facebook εδώ και στη σελίδα του «Hotel Νύμφες» στο facebook, εδώ.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί έπειτα από κλήρωση στο «The Christmas Radio Show», την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2015, καθώς και από τη σελίδα στο facebook του «Ήχος Fm 94.2», όπου θα τρέχει ο διαγωνισμός.
 
Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, ώρα: 17:00.
 
Καλή επιτυχία!!
 
Λίγα λόγια για το “Hotel Νύμφες”:
Στο Λουτράκι Αριδαίας, το δάσος γλιστρά σαν χείμαρρος από τις πλαγιές και αγκαλιάζει τα πάντα στο πέρασμά του. Τα νερά ρέουν αδιάκοπα. Άλλοτε ακροπατώντας στις μεγάλες άσπρες πέτρες και άλλοτε στις μικρότερες κινούμαστε αντίθετα με τη ροή του νερού που κελαρύζει υποβλητικούς σκοπούς. Συναντούμε μικρούς καταρράκτες, λιμνούλες και ανεξάντλητους συνδυασμούς χρωμάτων που κατεβάζει η ποταμιά. Σε αυτή τη σαγηνευτική γωνιά της χώρας μας, χτίστηκε το 2009 με σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο, η ξενοδοχειακή μονάδα ΝΥΜΦΕΣ.

Βρείτε περισσότερα εδώ.

Όροι διαγωνισμού:

  • Το δωμάτιο του διαγωνισμού είναι κατηγορίας «Superior». Δείτε εδώ.
  • Η κράτηση από το νικητή θα γίνει σε συννενόηση με το ξενοδοχείο και θα έχει ισχύ για όλο το έτος 2016 (εξαιρούνται γιορτές και τριήμερα).
  • Η κλήρωση θα διεξαχθεί μέσω του random.org
  • Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, κατά τη διάρκεια του «The Christmas Radio Show».
  • Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο συγκεκριμένο post του διαγωνισμού, καθώς και στον «αέρα» του «Ήχος Fm 94.2», κατά τη διάρκεια του «The Christmas Radio Show».
  • Ο νικητής θα ειδοποιηθεί για το δώρο του, αρχικά μέσω του profile του στο facebook και κατ’ όπιν τηλεφωνικά.
  • Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν: όλοι οι νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδας, ηλικίας 18 χρονών  και άνω.
  • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι καθαρά προσωπική. Η συμμετοχή εκ μέρους τρίτων δεν είναι αποδεκτή.
  • Το δώρο μπορεί να δοθεί σε άλλο φυσικό πρόσωπο μόνο με τη σύμφωνη δήλωση του νικητή.