Τα  ΚΑΠΗ  Δήμου Ρεθύμνης θα παραμείνουν κλειστά από  την  Δευτέρα  9/3/2020   έως  και  την  Κυριακή  5/4/2020, για  προληπτικούς  λόγους  δημόσιας  υγείας και με στόχο τον περιορισμό της πιθανότητας εξάπλωσης της επιδημίας του Κορωνοϊού στη χώρα μας,  σύμφωνα και υπ. αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 15954  Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Ως εκ τούτου, ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ και ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν, όλες τις προγραμματισμένες δραστηριότητες (ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, επιμορφωτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα, εκδρομές κ.λπ.). Επίσης κλειστό θα παραμείνει και  το εντευκτήριο (χώρος καθημερινής προσέλευσης των ηλικιωμένων) και δεν θα προσφέρει καφέ και λοιπά ροφήματα (ως συνήθως) στα μέλη των ΚΑΠΗ.

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ τα μεμονωμένα προγραμματισμένα ραντεβού των μελών στα Ιατρεία, τα Φυσικοθεραπευτήρια  και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των ΚΑΠΗ, τα οποία θα γίνονται κανονικά.

Στο χρονικό διάστημα που τα ΚΑΠΗ θα παραμείνουν κλειστά, το προσωπικό θα κάνει γενικό καθαρισμό και απολύμανση όλων των χώρων των ΚΑΠΗ.

Παρακαλούμε τα μέλη των ΚΑΠΗ -για κάθε θέμα- να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το προσωπικό του ΚΑΠΗ στο οποίο είναι εγγεγραμμένα .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΜΟΤΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ