Με ανακοίνωση της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων γνωστοποιεί στα 13 σωματεία της Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου, πως για τις εναπομείναντες 10 αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου, δεν θα έχουν καμία υποχρέωση ως προς την αποζημίωση των διαιτητών. Κίνηση πολύ σημαντική για την οικονομική ελάφρυνση των σωματείων της Β’ κατηγορίας, λόγω και των χαλεπών οικονομικά καιρών που διανύουμε.
Από αυτές τις 10 αγωνιστικές, για τις έξι πρώτες αγωνιστικές (17η ως 22η) την εξόφληση των διαιτητών σε όλα τα παιχνίδια, θα αναλάβει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου. Τις άλλες τέσσερις στροφές (από την 23η ως την τελευταία 26η), οι διαιτησίες θα είναι δωρεάν προσφορά του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣ Ρεθύμνου:
«Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Ρ ενημερώνει τα Σωματεία-μέλη της τα οποία συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας Τοπικού ότι από το Σαββατοκύριακο 04/05-02-2012 (17η αγωνιστική) μέχρι και τη λήξη του Πρωταθλήματος(26η αγωνιστική) τα εξοδολόγια διαιτησίας θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα καλύπτονται ως παρακάτω :
Η 17η – 18η -19η – 20η- 21η και 22η θα εξοφληθούν από την ΕΠΣΡ.
Η 23η – 24η – 25η και η 26η αγωνιστική η οποία είναι η τελευταία του Πρωταθλήματος Β κατηγορίας Τοπικού περιόδου 2011 – 2012 θα είναι δωρεάν από τον Σ.Δ.Π.Ρ .
Η Ε.Π.Σ.Ρ με νεότερη ανακοίνωση της θα γνωστοποιήσει το χορηγικό πρόγραμμα και για τα υπόλοιπα Σωματεία – μέλη της».

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΧΟΜΠΗΣ