Ο Βασίλης Κατσαμάς αποτελεί το πρώτο απόκτημα της Ασή Γωνιάς στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αναμένεται να ενισχύσει πολύ σημαντικά τους νεοφώτιστους στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

O ΗΧΟΣ FM 94,2 σας είχε ενημερώσει από τις 11 Ιανουαρίου για την επικείμενη μεταγραφή, μιας και οι δύο πλευρές βρισκόταν πολύ κοντά σε συμφωνία. Τις προηγούμενες ημέρες επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τον δυναμικό κεντρικό αμυντικό ο οποίος την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο 25χρόνος κεντρικός αμυντικός έχει την ποιότητα και το ταλέντο να ενισχύσει πολύ σημαντικά την Ασή Γωνιά, δίνοντας μία εξαιρετική λύση στα χέρια του Γιάννη Κατσούλη για το κέντρο της άμυνας. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στην διάθεση του, τον Β. Κατσαμά πιθανότατα από το μεθεπόμενο παιχνίδι, που η Ασή Γωνιά θα φιλοξενήσει τις Ασίτες.


 
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ Β. ΚΑΤΣΑΜΑ
Η Ασή Γωνιά θα αποτελέσει τον τέταρτο σταθμό της καριέρας του Ρεθυμνιώτη αμυντικού, μετά από τους Αστέρα Περάματος, Αστέρα Ρεθύμνου και Επισκοπή. Ο Βασίλης Κατσαμάς γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1987 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Αστέρα Περάματος το 2001. Από το 2003 ως το 2006 αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του Περάματος, αγωνιζόμενος δύο χρονιές στην Α’ ΕΠΣΡ (κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2005) και μία χρονιά στην Δ’ Εθνική (2005-06). Το καλοκαίρι του 2006 μεταγράφηκε στον Αστέρα Ρεθύμνου, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής (2006-07), ενώ ήταν βασικό στέλεχος την διετία που η ομάδα της Σοχώρας αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική (2007-09). Στην Σοχώρα έμεινε και την χρονιά 2009-2010, γι να μετακομίσει το καλοκαίρι του 2010 στην Επισκοπή, όπου έμεινε ως τον Δεκέμβρη του 2011, προσφέροντας τις υπηρεσίες του για 1,5 χρόνο.
 
Β. Κατσαμάς: «Θα κάνω το καλύτερο για να επιτύχει η Ασή Γωνιά την παραμονή»
Την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του στην Ασή Γωνιά εξέφρασε ο Βασίλης Κατσαμάς, με δηλώσεις του στο www.topikokritis.gr.
Ο Ρεθυμνιώτης κεντρικός αμυντικός ευχαρίστησε την Ασή Γωνιά και ειδικότερα τον Γιάννη Κατσούλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να επιτύχει το στόχο της παραμονής.
«Ευχαριστώ την Ασή Γωνιά για την εμπιστοσύνη που έδειξε να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα το υπόλοιπο της σεζόν και ιδιαίτερα στον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Κατσούλη. Από την μεριά μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο και για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Η Ασή Γωνιά είναι μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, με καλό σύνολο και έχουμε όλα τα φόντα να επιτύχουμε το στόχο της παραμονής. Δεν θα πάω σε ένα άγνωστο περιβάλλον, αφού θα συναντήσω πολλά γνώριμα προς εμένα πρόσωπα, μιας και έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλά από τα παιδιά που αγωνίζονται στην Ασή Γωνιά».
Κλείνοντας ο Βασίλης Κατσαμάς τις δηλώσεις του στο www.topikokritis.gr, είχε ένα καλό λόγο να πει για την πρώην ομάδα του την Επισκοπή, ευχόμενος από καρδιάς να κατακτήσει το πρωτάθλημα, γιατί το αξίζει…
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ