Ο Γιώργος Κακοσαίος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Έλενα Κώνστα.

Ο νεαρός καλλιτέχνης έκανε πριν λίγες ημέρες το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το τραγούδι «Ψέματα» σε μουσική του ίδιου και στίχους του Νίκου Σαρρή. Με αυτήν την αφορμή, μίλησε για το ξεκίνημά του, τον πολύ επιτυχημένο πατέρα του, τη στάση της μητέρας του, ενώ με χιούμορ ανέλυσε πως περνάει αυτές τις ημέρες!

«Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο πατέρας μου. Από μικρό παιδί με έχει μυήσει στα λαϊκά τραγούδια, μας έβαζε να ακούμε Καζαντζίδη, Διονυσίου και έτσι -δεν θα το πω μοιραία- με οδήγησε προς τα εκεί, είχα σίγουρα το μικρόβιο του τραγουδιού μέσα μου. Όταν άρχισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια, γύρω στα 15, άρχισα να το βλέπω πιο σοβαρά.

Ήμουν ανυπόμονος να ξεκινήσω να ασχολούμαι με το τραγούδι.

Είχα σκεφτεί, μήπως άλλαζα και εγώ το επίθετό μου, αλλά κατέληξα στο «όχι ρε φίλε θα κρατήσεις το επίθετο σου» και έτσι έκανα.

Σίγουρα υπάρχει μέσα στο μυαλό μου η σύγκριση με τον πατέρα μου, αλλά πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του διαδρομή και τη δική του πορεία. Σίγουρα μοιάζουν οι φωνές μας, με τον τρόπο που τραγουδάμε γιατί από μικρό παιδί έχω τον πατέρα μου πάνω από τα αυτιά μου. Οι χροιές μας όμως διαφέρουν και αυτό είναι καλό. Μοιραία θα υπάρχει σύγκριση, αλλά το έχω πάρει απόφαση ότι θα υπάρχει.

Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν για κάτι, θα κάνω αυτό που αγαπάω και θα δώσω στον κόσμο το καλύτερο που μπορώ. Από εκεί και πέρα έχω εξοικειωθεί με κακεντρεχείς ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια. Έχει μπει στο σπίτι μας όλο αυτό με διάφορους κακεντρεχείς ανθρώπους, έχουμε αντιμετωπίσει ως οικογένεια κακές συμπεριφορές. Ξέρω πως είναι τα αρνητικά σχόλια. Έχω βάλει στο μυαλό μου ότι δεν θα με επηρεάσει τίποτα. Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους!

Η μητέρα μου είναι υπερήφανη για μένα. Είναι στήριγμα πολύ μεγάλο, όπως και ο πατέρας μου. Είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους γονείς.

Θα ήταν τεράστια τιμή να τραγουδήσω με τον πατέρα μου, αλλά νομίζω ότι στο ξεκίνημα της καριέρας μου πρέπει να απογαλακτιστώ από αυτόν και όχι να δουλέψουμε κατευθείαν μαζί. Σε βάθος χρόνου θα ήταν καλό. Σε πρώτη φάση θα ήθελα να νιώσω έξω από την αγκαλιά του πατέρα μου, θα ήθελα να δοκιμαστώ υπό όχι και τόσο προστατευτικές συνθήκες.»

Αυτά και πολλά άλλα είπε ο Γιώργος Κακοσαίος στην πρώτη του συνέντευξη.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη, όπως μεταδόθηκε από τον “Ήχος Fm 94.2”, στο παρακάτω link:

πηγή κειμένου: tralala.gr