Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2019,

Αντίστροφη μέτρηση για τον 40ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς

Την επόμενη Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, ο μεγάλος τελικός

Παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

40 χρόνια Παγκρήτια Καλλιστεία, σε μία λαμπερή επετειακή βραδιά!

H αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη των ομορφότερων κοριτσιών του νησιού, έχει ήδη ξεκινήσει!

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο Αστόρια ο μεγάλος Τελικός των Παγκρήτιων Καλλιστείων για το 2019, γιορτάζοντας παράλληλα τα 40 χρόνια ζωής του θεσμού, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά από την Τηλεόραση Creta και την Cosmote Tv, στις 9 το βράδυ.

Την λαμπερή βραδιά θα παρουσιάσει η μοναδική Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ πολλές θα είναι οι εκπλήξεις αφού το βράδυ της Τετάρτης, ο θεσμός θα κλείσει 40 χρόνια παρουσίας, 40 χρόνια Κρητικής ομορφιάς!

Αφιερώματα, ιστορικές αναδρομές, μουσική και πολλοί καλεσμένοι θα εμπλουτίσουν την εκδήλωση, χαρίζοντας μοναδικό θέαμα στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 13 κοπέλες από όλη την Κρήτη οι οποίες θα διεκδικήσουν τους πολυπόθητους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2019, με το κοινό να μπορεί για ακόμη μία χρονιά να συμμετέχει ενεργά, αφού έχει το δικαίωμα να ψηφίσει την αγαπημένη του φιναλίστ, καθορίζοντας έτσι τα τελικά αποτελέσματα.

Λίγο πριν το τέλος του χρόνου, ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς «Miss Κρήτη», γιορτάζει τα 40 του χρόνια και η εταιρεία παραγωγής προσκαλεί όποιον επιθυμεί, να παρακολουθήσει από κοντά μια ζωντανή τηλεοπτική παραγωγή υψηλού επιπέδου και να ζήσει έντονες στιγμές ενθουσιασμού, χαράς και συγκίνησης.

Η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ και η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο κινηματοθέατρο Αστόρια και στην Cristi Academy.

Τις casual εμφανίσεις των κοριτσιών έχει επιμεληθεί για φέτος το κατάστημα Παρουσία,  τα μαγιό είναι από τα FMS Stores, οι  βραδινές τουαλέτες που θα φορέσουν οι φιναλίστ από τα καταστήματα Nik Alex, τα υποδήματα από το Follow Fashion και τα κοσμήματα από τα κοσμηματοπωλεία Croesus. Τις εμφανίσεις των αγοριών που θα συνοδεύουν τις κοπέλες, θα φροντίσει το Κοντογιάννης Fashion Store.

Tην αισθητική περιποίηση προσώπου & σώματος των κοριτσιών επιμελείται για ακόμη μία χρονιά, το ινστιτούτο La Beaute’ της Μικαέλας Λυπάκη,  τα κομμωτήρια GP Hair Design θα αναλάβουν τα χτενίσματα, το μακιγιάζ των κοριτσιών θα γίνει από τα καταστήματα Glitter Cosmetics, ενώ εξειδικευμένες υπηρεσίες προσφέρει και φέτος στις φιναλίστ, το Opsis Clinical.

Τις χορογραφίες καθώς και την κινησιοτεχνία των κοριτσιών επιμελείται για ακόμη μια χρονιά η Cristi Academy όπου είναι και ο ασημένιος χορηγός του διαγωνισμού, τις φωτογραφίες ο Μάνος Χαλαμπαλάκης, ενώ πρωτότυπα θα είναι τα ντεκόρ που θα πλαισιώσουν τα σκηνικά, τα οποία θα επιμεληθεί η εταιρία Shimmer Deco Art.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι, η εταιρία Σαβοϊδάκης, τα S/M Χαλκιαδάκης, το Studio Design Center, οι εταιρείες Gate Net, Kristalwave και Πυρεξέλιξη, το εστιατόριο Kymata, το Veranda All Day Café & Restaurant, το Αστόρια Capsis Hotel, το Roundtravel.gr, ενώ τις υπηρεσίες τους προσφέρουν η Security Matalliotakis & SDI, το ανθοπωλείο Αρενάρια και ο Dj Νίκος Ρηγάκης.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ήχος FM 94.2

Η KYANA Professional Hair Products είναι για τέταρτη συνεχή χρονιά Χρυσός Χορηγός του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς! Μία ελληνική εταιρεία με καινοτόμες προτάσεις στα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου και με ευρεία γκάμα για όλους τους τύπους μαλλιών.

Ο Διαγωνισμός στηρίζει και προβάλει για άλλη μία χρονιά το σωματείο Στόχος – Πρόληψη και την εκστρατεία “Η Μόδα Βάζει στόχο τον Καρκίνο του Στήθους”, ενώ την υποστήριξη του στην εκδήλωση προσφέρει το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα!

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου l Κινηματοθέατρο Αστόρια

Ώρα προσέλευσης κοινού 20:00 – Ώρα έναρξης 21:00
Γενική είσοδος 15 ευρώ l Προπώληση: Κιν/θέατρο Αστόρια & Cristi Academy (Επιμενίδου 22)

Πληροφορίες: 2810 334506

Παραγωγή: Cretanart Productions