Μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα και όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ (09.01) η απονομή των Διπλωμάτων Αναθεώρησης στους εννιά κατόχους τους στην αίθουσα «Ερωτόκριτος» στο ξενοδοχείο Olympic.
Το τριήμερο 7-9 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η 16η Σχολή Αναθεώρησης παλιών διπλωμάτων (πριν από το 1998), στο περιθώριο της 64ης Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου Uefa Β’ στο Ρέθυμνο. Την παράσταση αδιαμφισβήτητα έκλεψε ο 83χρόνος Τάκης Σημιτζής, ο οποίος έχει αφιερώσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Κατά την παραλαβή του διπλώματος του, η συγκίνηση του ίδιου ήταν μεγάλη και ο κ. Σημιτζής απέσπασε το ζεστό χειροκρότημα από όλους τους συναδέλφους του, αλλά και από τους Υποψήφιους Προπονητές που συμμετέχουν στην 64η Σχολή.

Στην σεμνή και λιτή τελετή απονομής των διπλωμάτων της Σχολής Αναθεώρησης, το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ Γιώργος Σταράκης, φυσικά ο Τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος των σχολών προπονητών της Ε.Π.Ο. Αριστοτέλης Μπατάκης, όπως και ο Καθηγητής Σταύρος Βουτσακέλης.
Το δίπλωμα τους παρέλαβαν και οι άλλοι οκτώ προπονητές που παρακολούθησαν την 16η Σχολή Αναθεώρησης παλιών διπλωμάτων του Ρεθύμνου, οι οποίοι ήταν οι εξής: Βασίλης Καραΐσκος, Νίκος Δεδελετάκης, Σήφης Κορωνάκης, Μανόλης Συντιχάκης, Γιώργος Ασκοξυλάκης, Γιώργος Βλάχος, Μανόλης Σταγάκης, Παναγιώτης Αντωνιάδης.


 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ