Εντυπωσιακό, προσβάσιμο σε ΑμεΑ, αλλά και «πράσινο» είναι το νέο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης maX που ξεκίνησε την λειτουργία του στις Πατέλες, στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπαντουβά, Ξυλούρη και Μουσών.

Πρόκειται για το 41ο σούπερ μάρκετ της μεγάλης Κρητικής εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε., ένα υπερσύγχρονο κατάστημα 1.250 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει 55 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων για την άνεση και την ευκολία κάθε επισκέπτη, αλλά και 4 θέσεις φόρτισης ηλεκτρονικών αυτοκινήτων.Εκεί θα βρείτε 14.000 κωδικούς προϊόντων, 5.000 εκ των οποίων με μοναδικές προσφορές έως 50% ή 1+1,όλα τα φρέσκα προϊόντα σε μια στάση με την εγγύηση ποιότητας των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, μανάβικο, κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, φούρνο και σημεία πώλησης φρέσκων ξηρών καρπών και φρεσκοψημένου κοτόπουλου! Επιπλέον, οι 40 εργαζόμενοι του καταστήματος είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαμόγελο, ενώ τα 6 ταμεία δεν θα σας καθυστερήσουν λεπτό.

Αξίζει να τονιστεί ότι το νέο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης maX στις Πατέλες, έχει έντονα «πράσινο» προσανατολισμό. Με ενεργειακή κλάση Α+, φωτοβολταϊκό πάρκο 150KWAκαι συμψηφισμό ενέργειας μέσω Net Metering, κλειστά ψυγεία, φωτισμό LED, θερμομόνωση κτιριακού κελύφους, ζεστό νερό με αντλία θερμότητας, κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, αλλά και ηλεκτρονικά μόνιτορ για μείωση των εκτυπώσεων σε χαρτί, πετυχαίνει μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα έως και 30%. Παράλληλα, το νέο κατάστημα υποστηρίζει τις γνωστές δράσεις της Χαλκιαδάκης Α.Ε. για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, όπως είναι η ανακύκλωση λαδιού, ηλεκτρικών συσκευών, μπαταριών και πλαστικών καπακιών.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι παραγωγοί και τα προϊόντα της Κρήτης έχουν την τιμητική τους και σε αυτό το κατάστημα. Χαλκιαδάκης και Κρήτη άλλωστε, πάνε πάντα μαζί. Γι’ αυτό και στα ράφια του νέου σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης maX στις Πατέλες, βρίσκονται 3.000 κωδικοί με προϊόντα και καρπούς του τόπου μας. Προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας απ’ όλο το νησί, σε μεγάλη ποικιλία, αλλά και εξαιρετικές τιμές.

Το νέο Χαλκιαδάκης maX στις Πατέλες είναι έτοιμο. Επισκεφτείτε το και απολαύστε ολοκληρωμένη, απολαυστική αγοραστική εμπειρία, στο maX!

Δείτε εδώ την τοποθεσία του νέου μας καταστήματος!

Σας περιμένουμε!