Η Χριστίνα Λάμπρου συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με το Ogdoo MusicGroup παρουσιάζοντας το νέο της τραγούδι με τίτλο «Πάμε αν θες σινεμά» σε μουσική του Νίκου Ντέκουλη και στίχους του Κώστα Μαυρίδη.

Η διασκευή του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιού «Το νυφικό σου φόρεμα» που ερμήνευσε και κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι κέρδισε τις εντυπώσεις και αγαπήθηκε από το κοινό και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Ωστόσο η Χριστίνα Λάμπρου δεν επαναπαύεται, ούτε οι ερμηνευτικές της δυνατότητες περιορίζονται στο πλαίσιο ενός και μόνο μουσικού είδους.

Με το τραγούδι «Πάμε αν θες σινεμά» αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την σπάνια ικανότητά της να κινείται αβίαστα, σε όλο το φάσμα της μουσικής σκηνής.

Με εφόδια την άρτια τεχνική και τις μεγάλες φωνητικές της δυνατότητες, αποδίδει το ίδιο επιτυχημένα διαφορετικά ερμηνευτικά ιδιώματα.

Στην περίπτωση του νέου της τραγουδιού «Πάμε αν θες σινεμά» μας χαρίζει μια διαυγή ερμηνεία υψηλού επιπέδου, σε μια αισθαντική, αέρινη μπαλάντα που η απόδοσή της απαιτεί εσωτερική δύναμη και εκφραστικότητα.

Το τραγούδι αποτελεί μια αλληλουχία εικόνων που ζωντανεύουν την εποχή της αθωότητας. Νεανικοί  έρωτες που ανθίζουν στο σκοτάδι της κινηματογραφικής αίθουσας, υπαινικτικά αγγίγματα και ένα μέλλον που υπόσχεται τα πάντα. Η ιστορία της απεριόριστης δυνατότητας αποτυπώνεται γοητευτικά στους όμορφους στίχους του Κώστα Μαυρίδη και επενδύεται ιδανικά με την εξαιρετική μουσική του συνθέτη Νίκου Ντέκουλη.

Η Χριστίνα Λάμπρου ακολουθώντας την παράδοση των μεγάλων ερμηνευτριών του είδους τραγουδά με ευαισθησία και συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία της νοσταλγικής ατμόσφαιρας που αποπνέει η ακρόαση.

Ο σκηνοθέτης Πάνος Ηλιόπουλος έχει οπτικοποιήσει το τραγούδι με τρόπο εξόχως κινηματογραφικό και έχει βάλει την ποιοτική του σφραγίδα στο άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Το τραγούδι «Πάμε αν θες σινεμά» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo MusicGroup και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.