Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση θανάτου ενός 57χρονου Γάλλου τουρίστα που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο που διέμενε με την σύντροφο του σε ξενοδοχείο του Τσούτσουρα.

Η 44χρονη Γαλλίδα προσήχθη σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και αρνήθηκε οτιδήποτε έχει σχέση με τον θάνατο του συντρόφου της, ωστόσο τελικά οι αρχές έκριναν ότι πρέπει να συλληφθεί και πλέον κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου από όπου και θα οδηγηθεί τις προσεχείς ώρες στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Αναφορικά τώρα με το τι ακριβώς συνέβη στο δωμάτιο το βράδυ που προηγήθηκε, ήταν  λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα, όταν  ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου που διέμενε το ζευγάρι, ενημέρωσε ΕΚΑΒ και Αστυνομία για έναν άντρα ο οποίος έμενε στο κατάλυμα και βρέθηκε μαχαιρωμένος.

Όταν έφτασε στο σημείο πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ήταν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και η σύντροφος  του θύματος.

Οι διασώστες δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι διότι ο άτυχος τουρίστας είχε ήδη ξεψυχήσει.

Μετά από έρευνα των αρχών στο δωμάτιο, εντοπίστηκε σε καλά κρυμμένο χώρο του μπάνιου,  ένα ψαλιδάκι ραπτικής γεμάτο αίματα, αντικείμενο που είναι πολύ πιθανό να σχετίζεται με τον θάνατο του 56χρονου άντρα.

Η σορός του έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο για νεκροψία νεκροτομή ενώ έχει ληφθεί δείγμα αίματος από την Γαλλίδα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Η ίδια πάντως αρνείται τα πάντα κατηγορηματικά και στην κατάθεση της στους αστυνομικούς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο άτυχος άντρας, πιθανότατα αυτοτραυματίστηκε.

πηγή: neakriti.gr