Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (12.12.2020) σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου, ημεδαπή κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, άγνωστο άτομο την 11.12.2020 το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Αστερουσίων, αφαίρεσε από οικία ημεδαπής πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, τραπεζική κάρτα ανάληψης χρημάτων, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων προέκυψε ότι η ανωτέρω ημεδαπή είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή, ενώ όπως διαπιστώθηκε είχε πραγματοποιήσει και συναλλαγές με την αφαιρεθείσα τραπεζική κάρτα.

Από αστυνομικούς των Ανωτέρω υπηρεσιών, αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

πηγή: Δελτίο τύπου