Προφίλ σταθμού

Το όραμά μας

Το όραμα του «Ήχος Fm 94.2» είναι η σωστή μουσική ψυχαγωγία του ακροατηρίου, με βασικά κριτήρια την υπευθυνότητα και την παροχή πληροφοριών μουσικών θεμάτων, καθώς και των πολιτιστικών, κατά κύριο λόγο, δρώμενων στην πόλη μας, τη φιλοξενεία προσώπων της showbiz και όχι μόνο.

Το προφίλ μας

Ο «Ήχος Fm 94.2» είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, με ρεπερτόριο που καλύπτει σχεδόν όλο το φάσμα της ελληνικής και διεθνής μουσικής δισκογραφίας, ενώ παράλληλα ψυχαγωγεί και ενημερώνει για τα τελευταία νέα του κόσμου και όχι μόνο, μέσω των μονόλεπτων ένθετων, καθώς ακόμη υπάρχει καθημερινή, σωστή, μουσική ενημέρωση μέσα από τις ζωντανές εκπομπές.

Ο Σταθμός μας, είναι ο μόνος στην πόλη του Ρεθύμνου, που σας κρατάει συντροφιά καθημερινά, με ολοήμερες ζωντανές εκπομπές, με ραδιοφωνικούς παραγωγούς που επιλέγονται προσεκτικά με γνώμονα τις γνώσεις τους πάνω στη μουσική και το αντικείμενο της εκπομπής τους, την υπευθυνότητα πάνω σε αυτό που κάνουν, ενώ καταξιωμένοι dj’s της Ελλάδας έχουν επιλέξει τον «Ήχος Fm 94.2», ώστε να ακούγονται, μιξάροντας τις τελευταίες ελληνικές και ξένες επιτυχίες.. κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάγεται τυχαία ανάμεσα στα 20 καλύτερα ραδιόφωνα της Ελλάδας.

Το ακροατήριο του «Ήχος Fm 94.2» αποτελείται από άνδρες και γυναίκες και κατανέμεται κατά κύριο λόγο σε ηλικίες 16 έως 50 ετών.

Η ιστορία μας

Κάπου στο 1975, μία παρέα δημιουργικών νέων, επινόησε το ραδιοφωνικό σταθμό αυτό, εκπέμποντας στα μεσαία κύματα και με την ονομασία, τότε, «Ράδιο Κόσμος», ενώ το 1985 ξεκίνησε και η εκπομπή του στα FM όταν πλέον η ελεύθερη ραδιοφωνία ήταν γεγονός.

Το 1990, ο «Ήχος Fm 94.2» εντάχθηκε στα επαγγελματικά πλαίσια. Αυτή ήταν μόνο η αρχή της επιτυχημένης πορείας του, όπου για χρόνια παραμένει η πρώτη επιλογή των ακροατών.

Από τα 24 χρόνια της πορείας του, υπήρξε, περίπου 6 χρόνια, αθλητικό ραδιόφωνο, με ξεχωριστές αθλητικές εκπομπές, καθώς και με ζωντανές μεταδόσεις από τα γήπεδα σε τοπικό πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια, κάπου το 2011, άλλαξε προφίλ και απευθύνθηκε πλέον στο μουσικό κομμάτι, επιστρέφoντας στην αρχική ιδιοκτησιακή σύνθεσή του. Αυτή η κίνηση έγινε άμεσα αποδεκτή και συνεχίζει να βρίσκει ανταπόκριση σε όλο και μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού του Ρεθύμνου.

Ο «Ήχος Fm 94.2» συνεχίζει να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται, να προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και να προσφέρει μοναδικό ραδιοφωνικό show, διατηρώντας παράλληλα τις αρχές του: μεράκι για το ραδιοφώνο, αγάπη για τη μουσική και ανάγκη για ειλικρινή, άμεση, ανθρώπινη και ζεστή επικοινωνία με το κοινό.

Καλώς ορίσατε στον «Ήχος Fm 94.2»!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ