Προφίλ σταθμού

Το όραμά μας

Φιλοδοξία, όραμα και στόχος του «Ήχος Fm 94.2» και των ανθρώπων του, είναι η σωστή μουσική ψυχαγωγία του ακροατηρίου, καθώς η διάδοση και η διατήρηση του καλού ελληνικού τραγουδιού εκεί που του αξίζει: στην κορυφή των προτιμήσεων των ακροατών του και στην ανάδειξη των προσπαθειών των μουσικών δημιουργών.

Το προφίλ μας

Ο «Ήχος Fm 94.2» με την πολύχρονη ραδιοφωνική ιστορία του, είναι σήμερα ένα σύγχρονο ελληνικό μουσικό ραδιόφωνο και κινείται μέσα στα πλαίσια που ορίζει η εποχή μας.

Το ακροατήριο του «Ήχος Fm 94.2» αποτελείται από άνδρες και γυναίκες και κατανέμεται κατά μέσο όρο σε ηλικίες 16 έως 50 ετών.

Η ιστορία μας

Κάπου στο 1975, μία παρέα δημιουργικών νέων, επινόησε το ραδιοφωνικό σταθμό αυτό, εκπέμποντας στα μεσαία κύματα και με την ονομασία, τότε, «Ράδιο Κόσμος», ενώ το 1985 ξεκίνησε και η εκπομπή του στα FM όταν πλέον η ελεύθερη ραδιοφωνία ήταν γεγονός.

Το 1989, ο «Ήχος Fm 94.2» εντάχθηκε στα επαγγελματικά πλαίσια. Αυτή ήταν μόνο η αρχή της επιτυχημένης πορείας του, όπου για χρόνια παραμένει η πρώτη επιλογή των ακροατών.

Από τα 30 χρόνια της πορείας του, υπήρξε, περίπου 6 χρόνια, το πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο στην πόλη του Ρεθύμνου, με ξεχωριστές αθλητικές εκπομπές, καθώς και με ζωντανές μεταδόσεις από τα γήπεδα σε τοπικό πρωτάθλημα.

Το 2011, αλλάζοντας προφίλ, απευθύνθηκε πλέον στο μουσικό ρεπερτόριο, επιστρέφοντας στην αρχική ιδιοκτησιακή σύνθεσή του. Αυτή η κίνηση έγινε άμεσα αποδεκτή και συνεχίζει να βρίσκει ανταπόκριση σε όλο και μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού του Ρεθύμνου.

Ο «Ήχος Fm 94.2» συνεχίζει να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται, να προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, διατηρώντας παράλληλα τις αρχές του: μεράκι για το ραδιόφωνο, αγάπη για τη μουσική και ανάγκη για ειλικρινή, άμεση, ανθρώπινη και ζεστή επικοινωνία με το κοινό.

Καλώς ορίσατε στον «Ήχος Fm 94.2»!

LINKS

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ