Μια μοναδική βραδιά γεμάτη υπέροχες μελωδίες και εξαιρετικές ερμηνείες χάρισε ο Στέφανος Κορκολής στο τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντας τις «Μουσικές Ιστορίες» του το βράδυ του Σαββάτου, στο πλαίσιο της εκπομπής «Σπίτι Με Το Mega».

Μέσα από τις νότες και με εκλεκτούς καλεσμένους στο πλευρό του, ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας  ανέβηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και παρουσίασε τεράστιες επιτυχίες που έχουν αφήσει εποχή, από τη μοναδική ορχηστρική σύνθεση «Sensitivities» μέχρι τα διαχρονικά «Ο Άγγελός Mου», «Σκόνη Και Θρύψαλα», «Με Το Σημάδι Του Σκορπιού», «Προσωπικά», «Καρδιά Μου Λιώνω», «Στους Πέντε Ανέμους» και «Θες».

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, σταθερή συνεργάτιδα του Στέφανου Κορκολή τα τελευταία χρόνια, τόσο δισκογραφικά, όσο και στις live εμφανίσεις, παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι «Βάρδια», σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen. Παράλληλα, με το μοναδικό της ηχόχρωμα ερμήνευσε κομμάτια όπως τα «Ερωτόκριτος», «Ανθρώπων Έργα», «Τρίτο Στεφάνι», «Ο Άγγελός Μου», «Malo» και «Unchain My Heart».

Τη δική τους «σφραγίδα» στην ανεπανάληπτη βραδιά έβαλαν οι αγαπημένοι ερμηνευτές Ελένη Δήμου, Κώστας Μακεδόνας και Ανδριάνα Μπάμπαλη, που «μάγεψαν» με τραγούδια όπως τα «Προσωπικά», «Δεν Μπορούμε», «Δεν Είσαι Εδώ», «Το Μαγικό Κλειδί» και «Μαζί Θεός», ενώ ο D3lta, ο ανερχόμενος τραγουδιστής της ροκ σκηνής, ξεσήκωσε με τα «Friday I’m Ιn Love» και «Sweet Home Alabama».

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της βραδιάς, με ένα εξαιρετικό solo του «Ζορμπά», όλοι οι ερμηνευτές συνέπραξαν σε τραγούδια που έχουν σηματοδοτήσει τη μουσική ιστορία του τόπου μας, όπως τα «Θα Πιω Απόψε Το Φεγγάρι», «Καμαρούλα», «Απρίλη Μου» και «Άσπρα Καράβια».