Τη γενναιόδωρη χορηγία της επιχείρησης «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» παρέλαβε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας κας Αννας Ελευθεριάδους Γκίκα καθώς και στελεχών της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Ρεθύμνης και της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στο χώρο της Κοινωνικής Μέριμνας, όπου φιλοξενείται το Κοινωνικό Παντοπωλείο ( Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών που δημιούργησε ο Δήμος Ρεθύμνης σε συνεργασία με την εταιρία <<Ξένιος Ζευς>>), η Διευθύντρια του υποκαταστήματος Ρεθύμνου της «ΑΒ Βασιλόπουλος» κα Λυγεράκη Γεωργία, παρέδωσε στον Δήμαρχο δωροεπιταγές, ύψους 5.000€ (500 δωροεπιταγές των 10€ η κάθε μία), οι οποίες θα διατεθούν στην κάλυψη ειδών πρώτης ανάγκης των ωφελούμενων της Δομής, επισημαίνοντας ότι συνιστά πάγια τακτική της επιχείρησης να στηρίζει κοινωνικές δομές που λειτουργούν τόσο στην πόλη του Ρεθύμνου όσο και στην επαρχία όπως το Νοσοκομείο, δημοτικές επιχειρήσεις κοινωνικού χαρακτήρα αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους στην «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά την επιχείρηση για την ευγενική, ανθρωπιστική της πρωτοβουλία τονίζοντας πως η Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου υποστηρίζεται από το Δήμο Ρεθύμνης και την εταιρία «Ξενιος Ζευς» αλλά και από τον Εθελοντισμό. «Είναι προφανές, επεσήμανε ο κ. Μαρινάκης, πως όσο παρατείνεται η κρίση, μειώνεται ο Εθελοντισμός. Επομένως, εξαιρετικές πρωτοβουλίες όπως η δική σας, λειτουργούν ως αντίδοτο στη κρίση»
Από την πλευρά της , η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Ελευθεριάδου, ευχαρίστησε την επιχείρηση – χορηγό αφού η δωρεά τους επιτρέπει στη Δομή να συμπληρώσει τα είδη πρώτης ανάγκης που προσφέρει στους ευάριθμους ωφελούμενους συμπολίτες μας.

 

Από το Γρ. Τύπου/ Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου