ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
 «ΧΙΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΕΣΜΙΞΑΜΕ»
Ρέθυμνο, Πεμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά τις καλοκαιρινές του συναυλίες σε όλη την Ελλάδα επιστρέφει στο Ρέθυμνο για μία συναυλία στο Λόφο Φρουρίου Φορτέτζας, την ημέρα έναρξης του 27ου Αναγεννησιακού φεστιβάλ Ρεθύμνης, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015.  
 
Με το λαούτο του και όλα όσα προκαλεί η ιδιαίτερη φωνή και  παρουσία πάνω στη σκηνή, σε ένα οδοιπορικό στο χθες, που ξυπνάει τις μουσικές μνήμες και στο σήμερα, που χτίζει το μουσικό μας μέλλον.
 
Ανήσυχος και πρωτοπόρος από την μία, παραδοσιακός από την άλλη, ροκάρει με το λαούτο του σε μουσικά μονοπάτια όπου ο ηλεκτρισμός συναντά αρχέγονους ήχους της Κρήτης.
 
Η παράδοση, η λαϊκή ιστορία, η σύγχρονη δημιουργία, οι ποιητές μας, οι  στιχουργοί μας, τραγούδια που αγαπήσαμε, στίχοι που τραγουδήσαμε, θα γίνουν ένα με τη φωνή του Γιάννη Χαρούλη, θα γίνουν ένα με τις φωνές των χιλιάδων που θα αγκαλιάσουν και πάλι αυτή την μουσική εμπειρία.
 
Στα πλαίσια του 27ου Αναγεννησιακού φεστιβάλ Ρεθύμνης, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Νίκο Μαμαγκάκη , ο Γιάννης Χαρούλης τιμώντας με τη σειρά του τον Ρεθυμνιώτη συνθέτη και αγαπημένο του δάσκαλο , θα αφιερώσει ένα απόσπασμα από τη συναυλία ερμηνεύοντας δικά του τραγούδια.
 
Μαζί του οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης/λύρα
Μιχάλης Καλκάνης/ κοντραμπάσο
Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά
Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ κιθάρα
Πάνος Τόλιος / τύμπανα

Τιμή εισιτηρίων:
10€ φοιτητικό / ανέργων  &  12 € γενική είσοδος
Ώρα έναρξης: 21.00
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30
 
Σημεία Προπώλησης:
Ρέθυμνο

  • Κιόσκι Δήμου Ρεθύμνης: Πλατεία 4 Μαρτύρων ώρες λειτουργίας 09:00 με 14:00 και 18:00 με 21:00
  • Βιβλιοπωλεία Κλαψινάκης: Τηλ. επικοινωνίας 28310 50200

Χορηγός επικοινωνίας: Ήχος Fm 94.2

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:
Μπείτε στη σελίδα του «Ήχος Fm 94.2» στο facebook και διεκδικείστε 2 διπλές δωρεάν προσκλήσεις, κάνοντας like και share (με δημόσια εμφάνιση) σε αυτή τη φωτογραφία.

Διάρκεια Διαγωνισμού: Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015, στις 14:00.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω των profile τους στο facebook, με τα οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Καλή επιτυχία!