Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΘΥΜΕΛΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
 
Ύστερα από τις sold out εμφανίσεις τους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μια από τις κορυφαίες μας ερμηνεύτριες κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου, από τους σημαντικότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς, συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι και επιστρέφουν στο Κτήμα Θυμέλη για μία μοναδική παράσταση το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Ξεκινώντας η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου από φαινομενικά αντίθετες αφετηρίες και έχοντας παράλληλες πορείες που δεν συναντήθηκαν παρά λίγες – αλλά αξιομνημόνευτες – φορές, στήνουν για πρώτη φορά μαζί ένα κοινό μουσικό πρόγραμμα.

Συνεπείς στις προσδοκίες που δημιούργησε η αναγγελία της συνεργασίας τους, μοιράζονται συνεχώς την σκηνή, συμπλέκουν ομοιότητες κι αντιθέσεις, τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα στην σύγχρονη ελληνική μουσική, τραγούδια σπουδαίων στιχουργών, ποιητών και συνθετών με τα ξεχωριστά τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου, γεμάτα ηλεκτρισμό κι ευαισθησία, όμορφα ντουέτα αλλά και στιγμές που μετατρέπουν την ατμόσφαιρα σε πάρτυ. Κλείνουν το μάτι σε δύση κι ανατολή, εξομολογούνται μουσικές αγάπες και τραγουδιστικά «απωθημένα».

Δεν παραλείπουν σ’ αυτό το μουσικό τους ταξίδι στο Κτήμα Θυμέλη να παρουσιάσουν και νέο υλικό. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου τα καινούρια του τραγούδια που ετοιμάζει αυτόν τον καιρό κι η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγούδια από τον νέο της δίσκο «9+1 Ιστορίες» στον οποίο ο Νίκος Πορτοκάλογλου υπογράφει τη λαϊκή ιστορία του δίσκου με τίτλο «Καταστροφή κι ελπίδα». Ένα τραγούδι που αποτέλεσε μια από τις αφορμές που άνοιξαν το δρόμο στην επιθυμία και των δύο να παίξουν μαζί.
Νίκος Πορτοκάλογλου – Ελευθερία Αρβανιτάκη – Όλα αρχίζουν εδώ….

Επιμέλεια Προγράμματος:
Ελευθερία Αρβανιτάκη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Λήδα Ρουμάνη

Ενορχηστρώσεις: 
Νίκος Πορτοκάλογλου, Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης

Μουσικοί:
Χρήστος Αλεξάκης : πλήκτρα, τρομπόνι
Γιώργος Γεωργιάδης: μπάσο
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης: τύμπανα
Γιάννης Κυριμκυρίδης: πιάνο-πλήκτρα
Νίκος Μέρμηγκας: μπουζούκι, λαούτο, λάφτα
Δημήτρης Τσάκας: σαξόφωνο, κλασσική κιθάρα

Πού: Κτήμα Θυμέλη, Τρία Μοναστήρια, Ρέθυμνο
(3ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Ρεθύμνου-Σπηλίου)
Πότε: Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2016
Έναρξη: 22:30
Είσοδος: 15 ευρώ (12 ευρώ φοιτητικό) – χωρίς ποτό
Πληροφορίες: www.facebook.com/ktimathymeli
Κρατήσεις: 28310 30888 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:

Άλλος ένας διαγωνισμός από το αγαπημένο μας ραδιόφωνο είναι εδώ…
Κάντε like στην φωτογραφία εδώ, μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στις 15:00, και μπείτε στην κλήρωση για 1 διπλή δωρέαν πρόσκληση! Καλή επιτυχία!