Ο Γιώργος Λιάτης και ο Γιώργος Λιβάνης, ενώνουν τις φωνές τους για δύο βραδιές στο Ρέθυμνο, στο μεζεδοπωλείο: Μπακαλόγατος!

Την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαΐου, στις 22:00, θα είμαστε όλοι εκεί!

Με την ευκαιρία αυτή, λίγο μετά τις 16:00, οι δύο τραγουδιστές θα βρεθούν στο studio του «Ήχος Fm 94.2» για μία αποκλειστική συνέντευξη με τη Χρύσα Φιλιπποπούλου.

Ο Γιώργος Λιβάνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά κατάγεται από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Ασχολήθηκε με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Σε ηλικία 8 χρονών ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα κρουστά στο ωδείο παραδοσιακής μουσικής του Αριστείδη Μόσχου. Φοίτησε στο μουσικό σχολείο Ιλίου, Γυμνάσιο και Λύκειο, ενώ παρακολούθησε μαθήματα στο Ωδείο Αθηνών (ούτι), με δάσκαλο τον Χρήστο Τσιαμούλη. Οι σπουδές του στη μουσική συνεχίζονται στο ΤΕΙ Κρήτης(Ρέθυμνο) στο τμήμα “Φυσική Ακουστική Ήχου”.

Ο νεαρός μουσικός έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως Γλυκερία, Αντύπα, Χρήστο Μενιδιάτη, Αρετή Κετιμέ, κ.ά. Αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο Frangelico με τους Αντύπα, Χ. Μενιδιάτη και Βασιλική Νταντά.

Το 2013 κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο “Πάλι Δυνατός”, σε στίχους Στράτου Καίσαρη και μουσική Γιάννη Κερμανίδη & Τάσου Μπλάθρα.Στη συνεχεια το ζειμπεκικο ''Στρατοπεδο Καβυλη'' σε στιχους και μουσικη Κωννου Γκαβα και μετα ακολούθησε το τριτο single του “Μίλησα στη Θάλασσα” σε στίχους και μουσική Βασίλη Δήμα.

Το καινούργιο του τραγούδι, «Αχ Καρδιά», είναι σε στίχους STAN και μουσική Πάνου Βλασακούδη, Ιωσήφ Κοτσυφάκη, Μάνου Δεδεβέση & STAN. Είναι παραγωγή της ICON MUSIC και κυκλοφορεί από την Panik Platinum & ICON MUSIC.

Ο Γιώργος Λιάτης γεννήθηκε στην Χαλκίδα, από πολύ μικρός ήρθε σε επαφή με την μουσική που τον κέρδισε για πάντα. Άρχισε να παίζει και να τραγουδάει από τα σχολικά του χρόνια αλλά συγχρόνως άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια στίχους και μουσικές.

Ολοκληρωμένος καλλιτέχνης πιά εισαβάλλει δυνάμικα στο προσκήνιο του συγχρονου ελληνικού τραγουδιού με το Digital Single ΚΙ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ σε μουσική στίχους και ενορχήστρωση δικά του. Ενα συγχρονο μοντέρνο λαϊκό τραγούδι όπου συμμετέχει ο ράπερ Julius τους ραπ στίχους υπογράφει η MAGDAMAD ενω την ραπ μουσική ο DON CHRISTO KEMANETZIDIS.

Ο Γιώργος Λιάτης είναι από τα νέα πρόσωπα στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνη του τις μουσικές του και τα τραγούδια του.