Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης κάνει γνωστό ότι από την Δευτέρα 20/07/2020 και για 4 μήνες, το τμήμα της επαρχιακής οδού 31 από την διασταύρωση με την Παλαιά Εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου και για 150μ προς Αγιά θα παραμείνει κλειστό λόγω εκτέλεσης εργασιών στα πλαίσια του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΗΣ», «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΝΟΡΜΟ-ΠΕΡΑΜΑ-ΜΕΛΙΔΟΝΙ – ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ».

Η κυκλοφορία από Πέραμα προς Αγιά θα γίνεται μέσω της επαρχιακής οδού 27 από τον οικισμό Μελιδόνι, ενώ η κυκλοφορία από Ανώγεια προς Αγιά θα γίνεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής οδού Ρεθύμνου – Ηρακλείου και της επαρχιακής οδού 27 μέσω Μελιδονίου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση έργων και τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές, καθώς και να κάνουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.